Dragon Quest 12, Dragon Quest 3 HD-2D Remake is aangekondigd voor de 35e verjaardag van de RPG-serie

Square Enix kondigde de nieuwe vlaggenschipgame aan in Dragon Quest-serie Tijdens een liveshow Donderdag: Dragon avontuur 12: Fires of Destiny. Er is weinig bekend over het vervolg op 2017 Dragon Quest 11: Echoes of an Elusive Age, Echter; Square Enix heeft geen releasedatum of platforms aangekondigd voor de nieuwe Dragon Quest.

Maar Dragon Quest-fans hebben veel om naar uit te kijken, inclusief de aangekondigde nieuwe release voor 1988 Dragon Quest 3, Die wordt aangeboden in “HD-2D” -modus voor games zoals Octopat-reiziger En de Project Driehoek Strategie. Het juiste adres Dragon Quest 3 HD-2D-remake Square Enix zei in een persbericht dat het naar niet-gespecificeerde consoles komt.

Hier is een blik op Dragon Quest 3 HD-2D-remake op het werk:

Square Enix is ​​ook onthuld Schatten van Dragon Quest, Die deel uitmaakt van Dragon Quest 11: Echoes of an Elusive Age. Spelers nemen de rol aan van broers en zussen Mia en Eric en “beginnen aan een avontuur op zoek naar RPG-schatten in een andere wereld.” Het spel wordt bepaald door evenementen Dragon Quest 11.

Eindelijk is er Dragon Quest Quiche Quiche, Een gratis te spelen mobiele puzzelspel voor iOS en Android met personages en monsters uit de Dragon Quest-serie zoals … coole gummen. Spelers wissen graffiti in de game, die je in de trailer hieronder kunt zien.

READ  Q Link Wireless gaf alleen toegang tot klantinformatie voor een telefoonnummer
Written By
More from Lesley Curry

Je kunt deze startgames onmiddellijk spelen op Xbox Series X en S (trailers)

Foto @Ubisoft De volgende generatie consoles komt eraan en met de lancering...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *