Bloober Team ontkent Silent Hill-geruchten, maar ontkent niet dat het Silent Hill heeft gedaan

De geruchten wervelden als een mist sinds de ontwikkelaar Bloober Team op het middenniveau een samenwerking aankondigde met Konami, wat meteen de suggestie wekte dat het aan een nieuwe Silent Hill-game werkte. De ontwikkelaar heeft nu enkele van deze geruchten ontkend, maar ontkent niet in het bijzonder dat het aan Silent Hill werkt.

De Silent Hill-franchise zit (passend) in het ongewisse sinds Konami Hideo Kojima’s Silent Hills in 2014 annuleerde, en geruchten over de terugkeer van de enge serie winnen nog steeds aan kracht. Bloober Team staat al een tijdje in het middelpunt van deze speculatie, en niet alleen omdat The Medium de Silent Hill-auteur gebruikte of dat de eerste Layers of Fear-game duidelijk geïnspireerd was door de Silent Hills PT-show.

Sinds het Konami-partnerschap werd aangekondigd, hebben fans details ontdekt over verschillende onaangekondigde Bloober Team-projecten op een EU-financieringssite en hebben ze gespeculeerd dat een van die projecten de titel Silent Hill zou kunnen zijn. Waaronder “zwart“- Aliens vanuit een first-person perspectief in een middeleeuws spel – en”Dom Spiro‘, een horrortitel die zich afspeelt in een getto uit de Tweede Wereldoorlog.

Echter, In een verklaring aan IGNBloober’s hoofd marketing Tomasz Gawlikowski zegt dat beide pagina’s “verouderde of onvolledige informatie” bevatten – met in het bijzonder Dum Spiro “momenteel niet meer in actieve ontwikkeling” vanwege bezorgdheid over gevoelige behandeling. Evenzo is het idee voor Black in de wacht gezet, maar Tomasz beweert dat er een ander spel met dezelfde codenaam is gemaakt en “een heel ander project is dan wat je de afgelopen dagen op internet hebt gelezen.”

READ  Geweldige momenten in pc-gaming: bereik de Quantum Moon in Outer Wilds

Met inbegrip van New Black, beweert Gawlikowski dat de studio op dit moment “twee actieve interne projecten” heeft die “groter van opzet zullen zijn dan The Medium”, maar – en dat is de clincher – “geen van beide is gebaseerd op thema’s of gebouwen die ze de afgelopen dagen online hebben gecirculeerd”. Dit kan een verwijzing zijn naar Silent Hill-geruchten, of het ontkracht gewoon speculatie over mijn twee prototype-ontwerpen.

Hoe dan ook, het lijkt erop dat beide Bloober Team-games buiten bereik zijn, dus Silent Hill-fans moeten voorlopig terugkeren naar speculatie over de verlaten.

{“Scheme”: {“page: {“content”: {“title”: “Team Bloober ontkent geruchten over Silent Hill, maar ontkent niet dat het Silent Hill implementeert”, “type”: “news”, “category”: “the-medium”}, “user”: {“loginstatus”: false}, “game”: {“publisher”: “Bloober Team”, “genre”: “Survival”, “title”: “The Medium”, Genres:[“Survival”,”Puzzle”]}}}}

Written By
More from Max Mcgee
Red Dead Redemption 2 voor Xbox is nu $ 27 – bijna de laagste prijs ooit
Rockstar Games Misschien ken je Red Dead Redemption 2 als een van...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *