Grand Theft Auto-fans zijn verdeeld over de nieuw gelekte GTA 6-kaart

een kaart GTA 6 Vermoedelijk is het gelekt, en als het klopt, de volgende kaart Grand Theft Auto De game zal groot zijn en zal bestaan ​​uit meerdere steden, evenals meer landelijke locaties die alles met elkaar verbinden. Hoewel sommige fans van de Rockstar-gameserie geloven dat de kaart echt kan zijn, zijn anderen niet overtuigd. Zoals je je misschien herinnert, beweert een ander lek van een paar maanden geleden de kaart van het spel te zijn gelekt En maak de ronde op een grote manier. Destijds, en tot op de dag van vandaag, geloofden velen dat het legitiem was, maar het zou niet zo kunnen zijn als deze pas uitgelekte kaart echt was, omdat hij lang niet zo goed is.

Net als het lek eerder dit jaar, komt deze nieuwe op een anonieme gebruikersmanier. Meestal is dit een rode vlag, maar alle lekken van deze variëteit zijn afkomstig van anonieme bronnen. Met andere woorden, anonimiteit hoort bij het territorium. Hoewel er verschillende redenen waren om aan te nemen dat het lek een paar maanden geleden correct was, is dit nieuwe lek minder urgent, althans aan de oppervlakte.

Zoals vermeld in de Reddit-post hieronder, verscheen het lek oorspronkelijk op de GTA-forums, voordat het werd verwijderd. En in tegenstelling tot het vorige lek – dat beperkt was tot stilstaande beelden – is dit in videovorm. Hoewel, net als het lek ervoor, zijn het gespleten fans die over de veronderstelde geldigheid van de kaart zijn gescheurd.

Dusver. Neem alles hier met een korreltje zout of twee. Op het moment van publicatie heeft Rockstar Games het lek niet becommentarieerd of erkend, en we verwachten niet dat dit om verschillende redenen zal veranderen. Als Rockstar Games of iemand die ermee verbonden is die verwachting echter overtreedt en feedback geeft, zullen we het verhaal dienovereenkomstig bijwerken. Echter, de laatste keer dat de game map was “gelekt”, waren het de krekels van Rockstar en al zijn deelnemers.

READ  Xbox Game Pass Ultimate Deal: krijg 4 maanden voor $ 2

Zoals altijd, voel je vrij om een ​​reactie of twee of 47 achter te laten om ons te laten weten wat je denkt of, als alternatief, stuur me een reactie op Twitter MustafaHosny Oh God, Amen Laat het me daar alsjeblieft weten. Wat vind jij van dit nieuwe lek? Is het echt of een andere nep? In de tussentijd, voor meer dekking op GTA 6 – Inclusief de laatste geruchten, rapporten en lekken – klik op انقر Hier. In het laatste en relevante nieuws, GTA 6 Het vindt plaats in Vice City, maar in een moderne versie van de fantasy-entertainmentserie Miami.

Written By
More from Aubrey Mason
Schepper Cyberpunk 2077 trekt zich terug na ‘misvatting’ over terugbetalingen | NU
CD PROJEKT, de uitgever van het spel Cyberpunk 2077, trekt zich terug...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *