Bloodstained: Ritual Of The Night komt naar mobiel

Bloodstained: Ritual of the Night, dat in 2019 werd uitgebracht op Switch, PS4, Xbox One en pc, is onderweg naar mobiel. Het spel, dat het resultaat was van een $ 5,5 miljoen Kickstarter-campagne, zal in de toekomst beschikbaar zijn voor iOS- en Android-apparaten.

Het nieuws werd aangekondigd door uitgever Netease-spellen, en vertaald door Gematsu. Het wordt een premium game, niet gratis om te spelen, en hoewel specifieke regio’s voor release niet zijn aangekondigd, is een Engelstalige release bevestigd.

De mobiele versie heeft een nieuwe gebruikersinterface, met knoppen op het scherm die worden gebruikt om de actie te besturen.

De gebruikersinterface van de mobiele versie.

Deze versie heeft zijn eigen prestatiesysteem en bevat alle inhoud die in de oorspronkelijke release zat. De commandomechanica van de console / pc-versie zal worden herzien om het gemakkelijker te maken om uit te voeren, en er zullen snelkoppelingen zijn om snel tussen verschillende uitrustingen te wisselen.

Bloodstained verdiende een 8/10 in de GameSpot-recensie. “Dit is geen gedurfde modernisering van het genre of een afwijking van de wortels”, schreef recensent Steve Watts. “Het is precies wat het zou zijn: een terugkeer naar de stijl van vervlogen tijden, met een paar moderne verbeteringen … Met flexibeler gevechts- en levelontwerp dat altijd lonkt om nog maar één kamer te checken, laat Bloodstained zien dat een moderne Metroidvania kan naast zijn voorgangers als gelijke staan. “

Nu aan het spelen: Bloodstained: Ritual of the Night – Gameplay op Nintendo Switch

GameSpot kan een commissie krijgen uit winkelaanbiedingen.

Written By
More from Eda Greene

Xbox One, PS4, Switch en pc-edelstenen

(Pocket-lint) – Voel je je helemaal nostalgisch? Als je wat ouderwets gamen...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *