Final Fantasy 7 remake stemacteur cosplays als Aerith

Final Fantasy 7 Remake stemacteur Briana White pronkt met een fantastische nieuwe cosplay van Aerith, waardoor het personage dat ze speelt opnieuw tot leven komt.

De Final Fantasy fangemeenschap stroomde snel toe Final Fantasy 7 Remake, waarmee ze allerlei fantastische fan-art, theorieën en cosplays creëerden om hun waardering voor de nieuwe game te laten zien. Bij sommige van deze fans zitten zelfs mensen die aan de game zelf hebben gewerkt, waaronder Aerith-stemacteur Briana White, die onlangs een nieuwe fotoset van zichzelf heeft uitgebracht in een personage-passende cosplay.

Zowel op White’s Twitter-account als op het Instagram-account van fotograaf Martin Wong geplaatst, laten de eerste paar foto’s van de fotoshoot de stemacteur zien als haar personage, Aerith. Het hele project is een samenwerking om de Final Fantasy 7 Remake personage tot leven, de stemacteur samenbrengen met andere cosplayers en make-upartiesten om de juiste look volledig te realiseren.

VERWANT: Final Fantasy 7 Remake Part 2 heeft een unieke kans voor Sephiroth

Terwijl de fotoset White in de outfit laat zien, zijn de jurk en het haarlint die het grootste deel van de cosplay vormen, gemaakt door Twitch-streamer en cosplayer Lady Zero, die eerder aan gerelateerde cosplays heeft gewerkt, zoals Terra van Final Fantasy 6. De make-up werd ook professioneel verzorgd, in dit geval door Twitch-streamer en cosplayer @helloiamkate, die hielpen om de rest van de look tot leven te brengen voor de fotoshoot. Met al deze verschillende aspecten gedekt, kwam de cosplay uit Aerith’s nieuwe look van de remake tot leven, waarbij de stemacteur van het spel de rol even visueel paste als zij vocaal.

READ  Worldbuilding voor asymmetrische spionagesamenwerking in werking: Tango - PlayStation.Blog

Deze outfit is niet de eerste keer dat iemand het personage cosplayt, en zeker niet de laatste, zeker niet met Final Fantasy 7 Remake deel 2 onderweg. Het is echter moeilijk om een ​​passender cosplay te vinden dan de nieuwste acteur om het personage in haar meest succesvolle weergave sinds de originele game te portretteren. Het is interessant hoe een beetje make-up, een goed gemaakte outfit en een paar geweldige fotografie White in staat stelden om Aerith tot leven te brengen op dezelfde manier als ze deed met haar portret in het spel zelf.

De fancommunity zal waarschijnlijk nog veel meer interpretaties van het personage hebben, aangezien Square Enix het verhaal blijft druppelen in de volgende paar afleveringen van de remake-serie. Hoewel White en andere fans misschien niet te gehecht willen raken aan het zien Aerith in de toekomst Final Fantasy 7 Remake afleveringen, aangezien deze interpretaties van het personage zeker donkerder zullen worden naarmate de serie het hoogtepunt van haar verhaal bereikt. Hoe dan ook, gemeenschapsprojecten zoals White’s recente cosplay zijn een geweldige manier voor fans om van het spel te blijven genieten terwijl ze wachten op de volgende release.

Final Fantasy 7 Remake is beschikbaar voor de PS4.

MEER: Final Fantasy 7: All Limit Breaks Of The Main Characters, Ranked

papercraft masker cosplay 2020

Fortnite brengt Papercraft Halloween-maskers uit


Over de auteur

More from Madison Garrett
Het geheim van een kom chips
Als je een plak pizza in de blender doet en er een...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *