Blurr Full HD-afdruk van Taapsee Pannu beschikbaar als gratis download op Tamilrockers, Filmyzilla en andere Torrent-sites

Taapsee-onscherpte online gelekt

Taapsee Pannu, een van de meest populaire actrices in Bollywood, heeft in alle opzichten indruk op zichzelf gemaakt. Het is bekend dat ze tijdens haar tien jaar durende carrière een aantal grote hits heeft gehad, en het is haar meest recente project vervagen Lijkt een hackhindernis te hebben bereikt.

De essentie van hacken

Een vreselijk woord voor elke doener, hacken, dat trouwens strafbaar is, lijkt nog steeds door het land te circuleren. Films, zelfs bioscoopreleases die binnen 24 uur uitlekken, zijn de norm geworden vervagen Het laatste slachtoffer zijn van deze dreiging.

Taapsee Banu in een waas

zijn laatste versie, vervagen Het is een spannende horrorfilm met de actrice in de hoofdrol. Ze wordt vergezeld door Gulshan Devaya, die ook de leiding neemt. vervagen Het wordt geregisseerd door Ajay Bahl en markeert Taapsee’s debuut als producer in het veld.

Erkennend dat de film anders is dan andere thrillers, zei Taapsee eerder: “Ongeacht het feit dat vervagen Het is een thriller en ik weet dat de kijkers 2 uur en 8 minuten verslaafd zullen zijn en op het puntje van de stoel zullen zitten. Blurr is ook een heel andere ervaring dan andere thrillers.”

Vervaging online gelekt

Vanaf vandaag, 9 december vervagen Het lijkt de ronde te doen op internet. Volgens de laatste rapporten is de film gelekt en kan hij worden gedownload op verschillende Torrent-platforms. In feite is de film ook beschikbaar in HD op gratis sites zoals Filmywap, Onlinemoviewatches, 123movies en meer, waarvan bekend is dat ze gespecialiseerd zijn in het verhandelen van illegale inhoud.

READ  Hoe Disney + Hotstar gratis te downloaden om naar IPL 2021 te kijken

Het is bekend dat het lek het kijkerspubliek van de film beïnvloedt, maar het is moeilijk op te merken hoeveel.

Disclaimer: Zoom TV moedigt of ondersteunt piraterij niet aan. Piraterij is een strafbaar feit onder de Auteurswet 1957. Zoom TV verzoekt u zich op geen enkele manier in te laten met of aan te moedigen tot piraterij.

Written By
More from Eda Greene
Hoe video van Twitter te downloaden: alles wat je moet weten
Hier is de stapsgewijze handleiding voor het downloaden van video’s van Twitter....
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *