Waarom geeft de overheid PUBG Mobile India geen toestemming om de game te lanceren?

PUBG Mobile India had hun herlancering van de game in november in grootse stijl aangekondigd, omdat gamers een kaskraker Diwali-cadeau kregen. Met veel teasers en aankondigingen op sociale media leek het erop dat PUBG Mobile India in grootse stijl terugkwam naar het land nadat de regering in september 118 Chinese apps had verboden. In die tussenliggende periode verwijderde PUBG Mobile India de Chinese entiteit Tencent, verbonden met Microsoft Azure vanwege gegevens- en gebruikersbescherming en registreerde zichzelf als bedrijf op de website van het ministerie van Corporate Affairs. Toch waren al deze stappen niet voldoende voor PUBG Mobile India om terug te keren naar het land. Het gebrek aan reactie van de regering heeft het momentum van PUBG Mobile India zelfs tot stilstand gebracht en het lijkt erop dat de game pas rond februari 2021 beschikbaar zal zijn voor Indiase gamers.

Wat zijn de belangrijkste redenen waarom de Indiase regering PUBG Mobile India niet het groene signaal geeft voor een doorstart? De belangrijkste reden is het algemene verbod op de 118 Chinese apps. Volgens sommige regeringsdeskundigen die het aan Inside Sports vertelden, heeft MEITY (Ministerie van Elektronica en Informatietechnologie) gezamenlijk de Chinese app-activiteiten in het land verboden. Volgens het vermelde beleid zal de regering niemand anders behandelen of speciale gunsten verlenen en het individueel ontmoeten van een verboden entiteit druist in tegen de normen van de administratie.

Dit heeft een duidelijke boodschap: PUBG Mobile India krijgt GEEN speciale status. De tweede en belangrijkste reden is dat er nog steeds veel anti-China sentiment in het land heerst. De spanningen in de Galwan-vallei zijn nog steeds niet gestold. Toen alle 118 apps, waaronder PUBG Mobile India, werden verboden, was de belangrijkste reden dat deze apps de nationale veiligheid in gevaar brengen. Wanneer die factor wordt afgewogen, lijkt het zeer onwaarschijnlijk dat PUBG Mobile India een speciale voorkeur zal krijgen.

READ  Ontdek hoe u kunt downloaden, andere details

PUBG-gamers zijn van streek

Veel PUBG-gamers zijn nu gefrustreerd door het gebrek aan duidelijkheid en communicatie van zowel de overheid als PUBG Corporation. Het moet duidelijk zijn dat er genoeg gamers zijn wiens leven afhangt van gaming en dit is een grote klap. Maar het heersende anti-China sentiment betekent dat de toetreding van PUBG Mobile India tot India lange tijd zal worden uitgesteld, tenzij de regering haar standpunt wijzigt. Voor PUBG Mobile India om een ​​comeback te maken, is de toestemming van MEITY, in wezen de regering, verplicht en kunnen er geen onderhandelingen over worden gevoerd.

Nu de regering niet bereid is om PUBG Mobile India een speciaal voorrecht te geven, zal het wachten vanaf dit moment alleen maar voortduren.

Written By
More from Eda Greene

De officiële Space Jam 2-stickers staan ​​al op WhatsApp: hoe download je ze

Space Jam: een nieuwe erfenis Het werd een paar dagen geleden uitgebracht...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *