Bodywrestling-arcadegames zijn nu beschikbaar op Xbox en PlayStation

Ben je klaar om een ​​paar klapstoelen te pakken en enkele van de meest slopende elleboogbewegingen te laten vallen die de mensheid kent? arcade worstelen hij is hier!

Nu kopen en downloaden op Xbox One en Xbox Series X | S, PS4 – Nintendo Switch komt iets eerder uit – Action Arcade Wrestling is de worsteltitel waar je op hebt gewacht. Breng het plezier terug naar de realisme- en worstelafleveringen uit de WWE-serie.

Voor £ 12,49 biedt Action Arcade Wrestling van VICO Game Studio en Reverb Triple XP je de kans om een ​​waanzinnige reis te beginnen met meer dan 30 geweldige worstelaars en meer dan 25 soorten wedstrijden. 5v5 tag-actie, tornado tag teamwerk, 4-way battle, Battle Royale en meer.

Het doel is om te profiteren van de briljante worsteltitels uit de jaren 90 en snelle arcade-actie te bieden, waardoor je de kans krijgt om superkicks te leveren en de ring te laten draaien. Elk van de 30 meegeleverde exotische worstelaars wordt geleverd met krachtige aanvallen en superheldachtige vaardigheden – en een kans om je fantasie de vrije loop te laten in AAW Wrestling Lab bij het maken van je eigen Star-Action Arcade-spel.

De belangrijkste functies zijn als volgt.

  • Retro gameplay-tevredenheid – Intuïtieve bediening met twee knoppen maakt het gemakkelijk voor spelers van alle leeftijden en niveaus om in de chaos van arcade-worstelen te duiken.
  • Alle wedstrijdmodi – Er zijn meer dan 25 spelmodi gepland, waaronder één-op-één, Card Team, Triple Match, Foursome Match, 4-10 Person Elimination Match, Tornado Tag, Battle Royale en Triple Match.
  • Een buitengewone selectie worstelaars – kies uit meer dan 30 unieke worstelaars die eruitzien als superhelden als geen ander!
  • Old School Flair – 3D-celshaders geven een levendige arcade-look die het belachelijk kleurrijke verleden van worstelgames vastlegt.
  • Animation Madness – Meer dan 700 handgemaakte animaties die perfect de bewegingen en artefacten vastleggen die AAW uniek maken in de worstelwereld.
  • Rijke aanpassing – De gratis Wrestle Lab Creation Suite brengt meer creativiteit in uw handen. lichaamstransformatie, textuur laden,
READ  New Legacy krijgt in juli een gratis Xbox-videogame

“Worstelspellen zijn gemaakt voor videogameconsoles voor thuis. “Ik had het gevoel dat sommige worstelspellen te veel gericht waren op de simulatie en power-star-aspecten van de selectie, en vergat een leuk worstelspel te maken. Dit is nummer één bij het maken van worstelspellen “Zei David Horne, professionele arcade-worstelaar. AAW. is het middelpunt van het spel en we zijn erg trots dat we het plezier in het worstelen terug kunnen brengen.”

Na een serieuze tijd bij Xbox Action Arcade Wrestling te hebben doorgebracht, zijn we klaar om te vechten in de ring en zullen we je recensie-ideeën op jouw manier laten vallen. Hou het in de gaten.

Voor nu kun je meedoen aan de strijd door te gaan naar Xbox-winkel Kies games uit Xbox One of Xbox Series X | S, of de PlayStation Store voor liefhebbers van dit aspect van de coördinatiestrijd.

Laat ons weten wat je van Action Arcade Wrestling vindt.

Spelbeschrijving:

SPEEL DE BODY SLAM, BLA ZE MET WASBOORD, TEKEN DE CLASSIC PILEDRIVER, EN… SCHIETEN BLIKSEMSCHIEN IN HET GEZICHT VAN JE TEGENSTANDER? !! Wat je ook doet… kijk niet naar de lichten! Action Arcade Wrestling brengt alles wat je leuk vindt aan worstelgames uit de jaren 90 met zijn eigen chaos en plezier. Stap in de actie en stap in de touwen in dit snelle worstelfestijn en superkickworstelsimulatorspel vanuit de ring! Kies uit een lijst van meer dan 30 gekke worstelaars die krachtige aanvallen en superheldachtige vaardigheden uitvoeren in het meest superieure worstelspel ooit. Als het je nog niet gek genoeg is, duik dan in het AAW Wrestler Lab en creëer de ultieme worstelaar. Wrestle Lab biedt een ongekende hoeveelheid creatietools waarmee spelers hun creativiteit de vrije loop kunnen laten. Of het nu je favoriete superheld of het engste monster is, het worstellab wordt alleen beperkt door je verbeeldingskracht.

READ  De verbinding met de Xbox draadloze controller moet worden stopgezet

Bodywrestling-arcadegames zijn nu beschikbaar op Xbox en PlayStation

bron link Bodywrestling-arcadegames zijn nu beschikbaar op Xbox en PlayStation

Written By
More from Vanessa Hale

Tales of Crestoria Mobile Game brengt prachtige “The Wake of Sin” korte animatiefilm uit

29 augustus 2020 18:30 uur EST De populaire mobiele titel Tales of...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *