Bolo Indya-app: TikTok-emulator, belangrijkste functies en meer downloaden

Bolo Indya is beschikbaar voor Android en iOS. Hier is hoe te downloaden

2020 was een interessant jaar voor smartphones, vooral voor hun apps. PUBG Mobile en TikTok behoorden tot enkele van de populaire apps die uit de Indiase versies van Google Play Store en Apple App Store werden geschopt. Deze apps zijn verwijderd door het Ministerie van Elektronica en Informatietechnologie (MeitY) vanwege bezorgdheid over nationale veiligheid en soevereiniteit.

Sinds TikTok in India is verboden, haasten mensen zich naar lokale alternatieven om in hun behoefte aan korte video’s te voorzien en die leemte op te vullen. Interessant genoeg kijken mensen niet naar de entertainmentkant ervan, maar ze willen het ook zien als een haalbaar platform om hen te helpen extra inkomsten te verwerven.

Hoewel velen van hen zich nog in de beginfase van de online content-business bevinden, heeft Bolo Indya al het voortouw genomen om een ​​doelgericht engagementmodel te leiden om videomakers in India financieel in staat te stellen geld te verdienen met hun content.

Bolo Indya is een van de snelstgroeiende korte entertainmentvideoplatforms, momenteel aanwezig in meer dan 14 lokale Indiase talen. Bolo Indya is uniek omdat het de volgende miljard internetgebruikers in India in staat stelt om sociaal kapitaal en vitaliteit om te zetten in financiële onafhankelijkheid, door elke maand onbeperkt te verdienen.

Hoe Bolo India te downloaden

De Bolo Indya-app is momenteel beschikbaar op zowel Android als iOS. Je kunt het op beide platforms downloaden door de App Store te openen en vervolgens naar Bolo Indya te zoeken. Eenmaal gedownload, hoeft de gebruiker alleen maar zijn account aan te maken en in te stellen.

READ  Game Dev Tycoon komt op 8 oktober naar Nintendo Switch met pc en mobiele cross-save

Hoe u begint

Nadat u de app heeft gedownload, verschijnt een scherm waarin u wordt gevraagd om de taal van uw voorkeur te selecteren, en zodra u deze hebt geselecteerd, gaat u naar de startpagina. Op de homepagina zie je veel populaire korte video’s.

U ziet een zoekpictogram aan de rechterkant van uw startpagina, waar u de video’s kunt selecteren als uw voorkeursgenre – wat is populair, entertainment, mode en beauty, winkelen / recensies, technologie, gezondheid, enz.

Nadat je een account hebt aangemaakt, kun je beginnen met het maken van een korte video van 15 seconden met meerdere tools, filters, stickers en tags. Bolo Indya heeft onlangs ook de nasynchronisatiefunctie van de app gelanceerd.

Belangrijkste kenmerken

Momenteel biedt Bolo Indya korte video-creatie, consumptie en kennisnetwerken in 14 Hindi-talen – Hindi, Tamil, Telugu, Bengaals, Malayalam, Gujarati, Marathi, Wadis, Punjabi, Bujboori, Haryanfi, Kannada enz.

Hiermee kunnen gebruikers veel tools uitproberen, waaronder lipsynchronisatie, nasynchronisatie, speciale video-effecten, slow motion en nog veel meer.

De functie in de app “Bolo Meets” stelt videomakers in staat om online sessies te hosten om online diensten op maat te bieden via één-op-één of één-op-veel videochatgroepen door videomakers aan een volgersbestand. Het is een op engagement gebaseerd ontdekkingsmodel dat consumenten in staat stelt om eerst in contact te komen met makers van inhoud van hoge kwaliteit, zich met hun eigen content bezig te houden en uiteindelijk hun diensten te ontdekken en deze op het platform te gebruiken. Consumenten betalen kleine bedragen volgens een pay-per-use-model om te profiteren van deze diensten van de makers die ze vertrouwen en die er al interactie mee hebben gehad, voor verschillende rentetypes.

READ  Lava zegt dat het klaar is om het spel te veranderen en naar verwachting volgende maand nieuwe smartphones zal lanceren

Consumenten kunnen sessies beoordelen en beoordelen op het moment van voltooiing. Dit leidt ertoe dat Bolo Meets beter toegang krijgt tot de sectie met aanbevolen richtingen van het platform en meer zichtbaarheid krijgt op basis van de kwaliteit van de aangeboden sessies.

Laatste technologienieuws

Written By
More from Eda Greene

Everspace 2 is Rogue Squadron meets Diablo en komt in december uit op Steam

Na een succesvol Kickstarter vorig jaar, de Everspace 2 De releasedatum van...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *