Todd Howard heeft misschien maanden geleden de Indiana Jones Bethesda-game geroerd [Updated]

Pete Hines zei dat Todd Howard vorig jaar niet actief een Indiana Jones-game lastig viel – hij is gewoon een grote Indiana Jones-fan. Eerlijk gezegd maakt dat het feit dat hij een manager is die het spel produceert, leuker.

Todd Howard heeft misschien een paar maanden geleden de nieuw aangekondigde Bethesda-game in Indiana Jones geactiveerd.

In een gesprek met Jeff Kelly afgelopen november, leek het erop dat Todd Howard Indiana Jones & The Raiders of the Lost Ark achter zich op zijn boekenplank had gestut (zoals je kunt zien in de tweet hieronder).

Het herinnert ons eraan hoe Phil Spencer onlangs verscheen in de toen onaangekondigde Xbox Series S-interviews die achter hem zaten. Er is weinig kans dat iemand deze punten met elkaar in verband brengt, maar het lijkt er nog steeds op dat je al die tijd een duidelijke aanwijzing bent kwijtgeraakt.

Maar nogmaals, dat kan toeval zijn – op de Bethesda Blog zei Pete Hines, Senior Vice President of Global Marketing: “Todd is een levenslange fan van Indy en probeert al meer dan een decennium om deze game te maken. Hij is zo enthousiast om samen te werken met het bekroonde MachineGames-team. Awards, en het past perfect bij Indy. ” Dus misschien geniet hij van een Indiana Jones-koopwaar?

Indiana Jones wordt een op zichzelf staand avonturenspel op het hoogtepunt van de carrière van het personage, ontwikkeld door MachineGames (Wolfenstein: The New Order).

Het is de eerste game die is aangekondigd als onderdeel van het nieuw leven ingeblazen Lucasfilm Games-handelsmerk, dat games van meerdere ontwikkelaars onder één vlag zal samenbrengen en games uit het Star Wars-universum en daarbuiten zal dekken.

Joe Scribbles is de Executive News Editor van IGN. Volg hem Twitter. Heeft u een fooi voor ons? Wilt u een mogelijk verhaal bespreken? Stuur dan een e-mail naar [email protected]

READ  Jags Week 2 Player of Game vs. Broncos: KR Jamal Agnew
More from Madison Garrett
Samsung Galaxy A52 juni-update beschikbaar
Samsung maakt de update van juni beschikbaar voor de Galaxy A52. Het...
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *