Boneworks Dev plaagt de voortgang in de volgende Quest 2-game

Stress Level Zero-ontwikkelaar, Brandon J. Laatsch, plaagde de volgende studiogame op Twitter en bevestigde dat het naar Quest 2, PC VR en mogelijk zelfs PSVR 2 zal komen.

De Eerste tweet van Lauch Hij gaf aan dat hij het spel speelde en beelden aan het voorbereiden was, die waarschijnlijk in de toekomst zullen worden vrijgegeven. Hier is het Volledige tweet:

Volgende update van de voortgang van de spelshow: we spelen door creaties van wat we dagelijks willen laten zien / fotograferen. Bandentarief is 90% van de weg ernaartoe. Moet de audio, volgorde, scène en enkele bugs oppoetsen. Ik heb gisteravond een uur doorgebracht met drie lichamen op de roltrap.

Het is onduidelijk of de “volgende game” waar Latch naar verwijst het eerder aangekondigde Boneworks is dat naar Quest komt, of iets anders. We weten dat de studio verschillende projecten heeft.

Bij Follow-up antwoord-tweet, Latch onthulde dat de game in kwestie naar “Quest 2 en PC VR” zal komen met een “goede kans” voor PSVR 2, als ze ontwikkelaarshardware krijgen. Eerder werd al onthuld dat de game wordt gelanceerd voor Quest en PC VR.

In een andere tweet suggereerde een gebruiker dat de game binnen twee jaar zou kunnen worden uitgebracht. Lach antwoordde: ‘Veilige gok. “

We namen contact op met Stress Level Zero om te becommentariëren of deze “volgende game” in feite de Boneworks is die is aangekondigd voor Quest in Oculus Connect 6, en of de game alleen zal worden uitgebracht voor Quest 2 of beide Quest-hoofdtelefoons. We zullen dit artikel updaten als we een reactie ontvangen.

READ  Indrukken van Panasonic SoundSlayer PC Gaming Speakers

De studio beloofde dat ze ergens dit jaar informatie zouden verstrekken over hun aankomende projecten, dus hopelijk met de laatste tweets van Latch, hebben we bijna iets spannends.

Kijk je uit naar de volgende game van Stress Level Zero? Laat het ons weten in de comments.

Written By
More from Max Mcgee

De berggeneratie van Minecraft wordt aangevuld met vijf nieuwe biomen

De nieuwste Minecraft-ontwikkeling heeft zich voornamelijk gericht op de ‘grotten’-kant van het...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *