Dragon Quest XII: Flames of Destiny is officieel aangekondigd

Square Enix heeft Dragon Quest XII: The Flames of Fate officieel aangekondigd, dat de game onthult aan het einde van een Een live feed-uitzending vandaag Om het 35-jarig jubileum van de serie te vieren.

Er is bevestigd dat Dragon Quest XII een gelijktijdige wereldwijde lancering plant, maar de releasedatum is niet besproken. Square Enix is ​​ook gestopt met het bevestigen naar welke platforms Dragon Quest XII op weg is. Geen trailer of teaser onthuld; Alleen logo weergegeven.

Er werden geen screenshots getoond; Gewoon een slogan.

Dragon Quest XII: The Flames of Fate wordt de eerste inzending in de hoofdserie sinds Dragon Quest XI: Echoes of an Elusive Age, die in juli 2017 in Japan en wereldwijd in september 2018 werd uitgebracht.

Het bestaan ​​van Dragon Quest XII werd voor het eerst onthuld door de maker van de serie Yuji Horii in een nieuwjaarsboodschap dat op 1 januari 2020 werd gepubliceerd, hoewel er in rapporten die teruggaan tot juni 2019 naar vroege voorbereidingen voor de game zijn verwezen.

Dragon Quest XII: The Flames of Fate was een van de verschillende games die tijdens de uitzending werden onthuld, waaronder Dragon Quest III HD-2D Remake, ook gepland voor een wereldwijde release, maar er werd opgemerkt dat het grootste deel van de advertenties exclusief is voor Japan.

Luke is de games-editor voor het kantoor van IGN in Sydney. Je kunt hem om de paar dagen op Twitter vinden Sluit een tweet in

Written By
More from Aubrey Mason

GameStop PS5 en Xbox Series X Inkomende aanvulling – Perfect als je Amazon net hebt gemist

Bijwerken: GameStop PS5 en Xbox Series X worden binnenkort aangevuld, je weet...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *