Borat, Over the Moon en Flying Dutchmen

Met zoveel verschillende streamingdiensten is het aanbod overweldigend. In onze wekelijkse streamingtips bevelen we naast series films, nieuwe albums en meer aan. In onze filmtips van week 44 (2020): Borat en Fei Fei.

Filmtips week 44 (2020): Borat en Fei Fei

Met een Chromecast in je televisie of een Chromecast Audio in je speaker bekijk en luister je naar media vanaf je smartphone in betere kwaliteit. Dat is handig, maar dan moet je weten waar je naar moet kijken en luisteren. Daarom bieden wij de Android Planetfilmtips. Hier geven we enkele actuele luister- en serietips, zowel voor gratis als betaalde services.

1. Borat Latere Moviefilm (Prime Video)

Hoewel acteur Sacha Baron Cohen eerder had gezegd zijn personage Borat nooit meer te willen spelen, is er vijftien jaar na de originele film toch een vervolg: Borat Subsequent Movie. Hierin vertrekt Borat met zijn dochter naar de Verenigde Staten. Daar blijkt iedereen zijn gezicht te herkennen, dus hij moet een nieuwe vermomming verzinnen. Onder andere om als president Donald Trump zo dicht bij Mike Pence te komen.

Vind Borat Subsequent Movie Movie op Prime Video van Amazon. Via onderstaande link vind je de app in de Play Store.

Download Prime Video in de Play Store (vrij)

2. The Queen’s Gambit (Netflix)

In deze korte serie volg je wees Beth Harmon, die ernaar streeft de beste schaker ter wereld te worden in haar strijd tegen haar verslaving. Een bijzondere show, die er prachtig uitziet en een lekker tempo kent. De serie heeft maar zes afleveringen, dus het is ook geen enorme investering. Daarom is het het proberen waard.

READ  Installeer en gebruik WhatsApp Web op uw computer

Bekijk Queen’s Gambit op Netflix. Via onderstaande link is de app te downloaden in de Play Store.

Download Netflix in de Play Store (vrij)

3. Vliegende Hollanders (NPO)

In deze nieuwe Nederlandse serie maak je kennis met Anthony Fokker en Albert Plesman, die begin 20e eeuw aan de wieg stonden van de burgerluchtvaart. Het zijn twee mannen die heel verschillend van elkaar zijn, maar elkaar toch nodig hebben. Een sterke en spannende serie met overtuigend acteerwerk.

Je kunt Flying Dutchmen kijken via de NPO Start app, die je via onderstaande link in de Play Store vindt.

Download de NPO Start-app in de Play Store (vrij)

4. Over The Moon / Fei Fei en de Maan (Netflix)

De nieuwste animatiefilm van Netflix doet denken aan Disney, met pakkende liedjes en een hartverwarmend verhaal. De film gaat over de jonge Fei Fei, die leert over een godin die op de maan leeft. Iedereen om haar heen lijkt het vertrouwen in deze godin te verliezen, maar Fei Fei niet. Hij bouwt een raket en gaat op reis. Een geweldige film voor het hele gezin.

Bekijk de film op Netflix. Via onderstaande link is de app te downloaden in de Play Store.

Download Netflix in de Play Store (vrij)

5. Gorillaz – Song Machine, seizoen één: Strange Timez (Spotify)

Het nieuwe Gorillaz-album staat vol met coole jongens. De muziek komt uit de webserie Song Machine, met singles en muziekvideo’s waarbij elk nummer (in verschillende genres) zijn eigen gast heeft. Het album bevat dan ook Beck, St. Vincent, Elton John, 6lack en Joan As Police Woman. Heerlijk gevarieerd en toch herkenbaar als de Gorillaz.

READ  de 8 nieuwe wallpapers van iOS 14.2

Listen Song Machine, Season: Strange Times van Gorillaz op Spotify.

Download Spotify in de Play Store (vrij)

Lees ook onze eerdere streamingtips

More from Madison Garrett

Brussels Airlines scherpt de regels rond mondmaskers aan: “Vliegen …

Brussels Airlines scherpt de regels voor het dragen van een mondmasker aan...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *