Borderlands 3 voegt cross-play toe, verhoogt level cap

3 Borderlands-personages rond een kampvuur

foto: Versnellingsbak / 2K Games

Grensland 3 Het kan bijna twee jaar durenrs is verouderd, maar Gearbox ondersteunt nog steeds het populaire first-person shooter-spel. De grote update van vandaag voegt cross-play toe, verhoogt de levellimiet en brengt ook wat veranderingen en verbeteringen met zich mee in de levenskwaliteit.

grote ster Update van vandaag Today Het is een kruising tussen consoles, pc’s, Macs en Stadia. Gebruikers op deze platforms kunnen nu in harmonie samen plunderen en schieten. Echter, Zoals Randy Pitchford vorige maand aankondigde الشهرDe meest gevraagde functie is niet beschikbaar op PS4 of PS5, hoewel alle andere delen van deze update beschikbaar zijn op Sony’s console. Er werd geen specifieke reden gegeven voor het verwijderen van cross-play van de PS4- en PS5-poorten van de game. Verschillende spelers hebben gespeculeerd dat hij iets te maken heeft met Het kost Sony een vergoeding om de functie toe te voegen, die voor het eerst werd onthuld in gerechtelijke documenten die werden vrijgegeven tijdens الإفراج released Ervaring tussen Epic en Apple. 2K, Gearbox en Sony hebben niet officieel aangegeven waarom ze de cross-play-functie niet zouden moeten toevoegen Grensland 3 op PlayStation.

Terwijl cross-play hier het grote nieuws isDe update verhoogt ook de level cap met zeven, waardoor kluisjagers level 72 kunnen bereiken. Meer vaardigheidspunten zijn altijd goed!

3 karakters zitten in Borderlands-bar, roze hart op de achtergrond

foto: Versnellingsbak / 2K Games

Een ander groot deel van de update is de mogelijkheid om eerdere seizoensevenementen te spelen wanneer je maar wilt. Voorheen was toegang tot deze gratis evenementen slechts voor een beperkte tijd in de game beschikbaar. Nu, met een nieuwe optie in het hoofdmenu, kunnen spelers naar elk seizoensevenement gaan wanneer ze maar willen en de exclusieve buit verzamelen die elk evenement bevat. Gearbox heeft ook duidelijk gemaakt dat eventuele vorderingen die spelers hebben gemaakt in seizoensuitdagingen niet worden gereset en dat spelers ook eerder verzamelde buit opnieuw kunnen verdienen.

Meer grensgebieden Komt begin volgend jaar, met de laatste onthulling van de komende Wonderen van Tiny Tina, wat een episodische titel is met een fictief personage in grensgebieden Universum. In de hoofdrol Tiny Tina en een nieuwe cast van personages ingesproken door mensen als Will Arnett, Wanda Sykes en Andy Samberg. Het is begin 2022 voor Xbox One, Xbox Series X/S, PS4, PS5 en pc.

Lees verder: Epic betaalde 115 miljoen dollar voor exclusieve The Borderlands 3

READ  Spring Game in Oakland A # 18: Kai Tom blijft hot, Sean Murphy debuteert, Sean Mania vindt de groove
More from Madison Garrett

Netten vs. Nuggets – Samenvatting van het spel – 8 mei 2021

Denver – – Kevin Durant Hij scoorde 33 punten, waaronder vijf vrije...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *