Bouw uw droomskigebied in de Snowtopia van morgen

Managementsimulatie is recentelijk tot bloei gekomen, maar er is één type management dat ik altijd al heb willen doen en nog steeds geweldig voel: het runnen van mijn eigen skigebied. Snowtopia is een indiegame die daar verandering in wil brengen, en wordt morgen gelanceerd in Steam Early Access.

Snowtopia stelt zich tot doel om u in staat te stellen uw droomskigebied te ontwikkelen. U plant de skibanen met een bouwer die is ontworpen voor intuïtieve en gemakkelijke plaatsing, en beoordeelt het terrein om te kiezen welke van de 11 verschillende skilifttypes het meest geschikt zijn voor hun service. Houd uw gasten veilig door onderhouds- en ski-patrouillediensten te bieden en aan hun behoeften te voldoen met voorzieningen zoals bergrestaurants – er zijn 12 verschillende skiërsprofielen in het spel, waarvan sommige gemakkelijker te behagen zijn dan andere.

Maak ze gelukkig genoeg en ze zullen zich bij je groeiende team van vrijwillige medewerkers voegen, want in een interessante selectie zit geen geld in Snowtopia. Natuurlijk zijn er nieuwe en bijgewerkte versies van deze faciliteiten om te zoeken en te ontgrendelen, wat veel ruimte betekent om je creativiteit te manipuleren en te verwarren totdat je de winterspeeltuin van je dromen bouwt. Dit kan het feit maken dat het bijna onmogelijk is om de hellingen te bereiken, nu gemakkelijker of moeilijker te hanteren.

Als u klaar bent met uw harde werk, kunt u ontspannen en tot rust komen in uw eigen spa. U kunt er meer over leren Steam-paginaOf bekijk de nieuwste trailer hieronder:

Indie-ontwikkelaar TeaForTwo zegt dat het zijn Early Access-periode zal gebruiken om functies te ontwikkelen zoals het bewerken van hellingen, weersomstandigheden, natuur- en ramp-toegangspunten voor beheer, nieuwe skiërsprofielen en gebouwen, en nieuwe spelmodi zoals campagne en level-editor.

READ  Halo 4 pc-releasetijd: wanneer Halo 4 wordt ontgrendeld op pc

Ik ben aan het skiën en ik heb altijd al een spel voor het beheer van een skigebied willen hebben. Ik kan me herinneren dat ik precies één spel speelde: Ski Resort Tycoon uit 2000, waarvan ik zag dat Snowtopia vakkundig als ondertitel koos. Zijn naam was laag, maar niet veel. Zoals met veel old school sim-games, maakte het zichzelf slecht en was het moeilijk om te spelen. Het ergste van alles is dat de kleine kaarten en afzonderlijke klantbehoeften het gevoel van plezier en potentieel beperken dat de kern zou moeten vormen van een goede beheersimulatie, en de meest prominente moderne sites van dit soort, zoals Planet Coaster, vallen ook op. Met dat in gedachten is Snowtopia’s focus op intuïtief bouwen verheugend en ik ben benieuwd hoe je het geldloze ding kunt laten werken.

Snowtopia wordt morgen gelanceerd in Steam Early Access.

Written By
More from Max Mcgee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *