Nintendo klaagt de Joy-Con Switch-consoles opnieuw aan

Nintendo heeft de afgelopen twee jaar een aantal rechtszaken behandeld om het Joy-Con-driftprobleem van de Switch aan te pakken. Om de paar maanden ziet hij eruit als een wereldberoemde game-ontwikkelaar Hij staat voor een andere rechtszaak die hij moet afhandelen. Nu we 2021 ingingen, zou je het mis hebben als je dacht dat deze trend eindelijk zou eindigen.

Onlangs werd in Quebec, Canada een andere rechtszaak aangespannen tegen Nintendo, maar de Joy-Con-zaken dwalen af. De zaak wordt geleid door een advocatenkantoor in de buurt Lambert AvocaDit vertegenwoordigt een klant die naar verluidt problemen heeft gehad met het afdrijven met Switch-consoles die dateren uit 2018. De rechtszaak specifiek in de categorie groepsactie Lambert zou naar verluidt “compensatie zoeken voor alle consumenten in Quebec die Nintendo Switch-spelsystemen en Nintendo Switch-systemen hebben gekocht. Switch Lite ”, evenals Joy-Con- en Nintendo Switch Pro-controllers. ”

Wat betreft andere details van de zaak, zegt Lambert dat hun cliënt voor het eerst last kreeg van driftproblemen met de Joy-Cons ongeveer 11 maanden nadat hij voor het eerst de Switch kreeg. Aanvankelijk namen ze contact op met Nintendo over het probleem en stuurden ze uiteindelijk de console om het probleem op te lossen. Binnen twee maanden nadat ze Joy-Con hadden hersteld, kregen ze hetzelfde probleem met hun andere mobiele apparaten. Deze afwijking had vervolgens invloed op een ander paar Joy-Cons dat werd gekocht naast de Pro-controller die ook werd gebruikt.

Lambert is op zoek naar andere Switch-eigenaren die de console sinds 1 augustus 2017 hebben gekocht en ook dezelfde problemen hebben ondervonden om deel te nemen aan de rechtszaak. Op dit punt heeft de zaak meer goedkeuring van de rechter nodig voordat deze verder kan, maar de kans is groot dat dit in een stroomversnelling blijft.

READ  Mario Kart NFT 'Idea' is het ergste dat ik ooit heb gezien

Als er belangrijke ontwikkelingen zijn in deze nieuwste rechtszaak tegen Nintendo, laten we je dat in de toekomst weten. Als u ondertussen al onze aankomende Switch-dekking wilt bijhouden, Je vindt het hier.

Heb je Joy-Con Drift zelf geprobeerd op je Nintendo Switch? Laat het me weten in de reacties of meer op Twitter op Betrouwbaar.

[H/T GamesIndustry.biz]

Written By
More from Aubrey Mason
Genshin Impact 2.4-update verwijdert ondersteuning voor cross-saving voor Battle Pass-beloningen op PlayStation
Volgens gebruikers die de nieuwe 2.4-update voor Genshin Impact hebben gevolgd, kunnen...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *