Educatief avonturenspel Dolphin Spirit: Ocean Mission aangekondigd voor PS5, Xbox Series X, PS4, Xbox One, Switch en pc

Educatief avonturenspel Dolphin Spirit: Ocean Mission aangekondigd voor PS5, Xbox Series X, PS4, Xbox One, Switch en pc

Magic Pockets is eigendom van Microids, uitgever en ontwikkelaar aankondigen Educatief avonturenspel Dolphin Spirit: Ocean-missie Voor PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch en pc (stoom). Het wordt digitaal uitgebracht op 28 september en fysiek op 17 oktober. De fysieke versies zijn alleen beschikbaar voor PlayStation 5, PlayStation 4 en Switch.

Hier is een overzicht van het spel via Microids:

op

Verken het eiland Maupiroa en ontdek zijn geheimen in de diepten van de zee!

Ga op een geweldig avontuur op het tropische eiland Maupiroa! Ga de zee op en ontdek de geheimen die het eiland omringen! Dompel jezelf onder in de oceaan vol leven en kleur met je dolfijnvriend Keanu. Leer meer over het zeeleven en het milieu terwijl je lokale ecologen helpt het eiland te redden van een dreigende ramp.

Uw vakantie op het eiland Maupiroa zal niet gemakkelijk zijn! Gelukkig kun je rekenen op je grootvader en de eilandbewoners om je zoektocht te helpen. Leer meer over de folklore en tradities van het eiland om het te redden van de ondergang. Ga op een groot avontuur en dompel jezelf onder in het erfgoed van je voorouders om de geheimen van magische totems te onthullen.

Ontdek de verborgen schatten van de onderwaterwereld met je vriend Keanu de dolfijn. Neem deel aan natuurbeschermingsmissies door de lokale bevolking en maak foto’s van de dieren in het wild op het eiland om je boekdeel compleet te maken.

Bewonder het rijke ecosysteem van de oceaan en leer hoe je het kunt behouden. Gebruik je kracht om het bedreigde zeeleven te helpen.

Dolphin Spirit: Ocean-missie Het is een educatief avonturenspel met een vleugje fantasie, dat zich afspeelt op het prachtige tropische eiland Maupiroa.

Belangrijkste kenmerken

  • Een origineel verhaal vol mysterie en magie.
  • Een leuke manier om meer te weten te komen over ecologie met goed onderbouwde informatie.
  • Manuscript van de verschillende mariene soorten om te voltooien.
  • Kleurrijke wilde landschappen om te verkennen.

Bekijk de eerste screenshots in de galerij.

READ  Alan Wake 2 en andere pc-games krijgen 33% korting tijdens Black Friday

schermafbeeldingen

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *