Bouw voort op hun pre-pandemische momentum

David Quinn

De Rangers hebben heel trainingskamp 2.0 gewijd aan het terugkeren naar het hockeymerk dat ze speelden voordat het reguliere seizoen werd opgeschort.

Terug naar de meer dan drie doelpunten, een spel dat ze gemiddeld hebben door de laatste 10 wedstrijden. Terug naar de cohesie die het team eindelijk vond na maanden van geleren van verschillende nieuwe gezichten. Terug naar het concurrentievermogen dat hen dreef om de laatste snede te maken voor de play-offs.

“Ik wil niet vergeten wat er gebeurde in de afgelopen 2¹ / ₂ maanden van het seizoen, toen we goed hockeyden, er continuïteit was tussen onze lijnen”, zei coach David Quinn.

Gedurende de afgelopen twee weken trainingskamp hebben de Rangers gezamenlijk hun plan uitgedrukt om verder te gaan waar ze waren gebleven. Quinn had onthuld dat hij het gevoel had dat hij al playoff-hockey aan het coachen was voordat de pandemie van het coronavirus stopte, aangezien het team met hand en tand vocht om zich te kwalificeren voor het eerste bod van de organisatie sinds het seizoen 2016-17.

Nu, met minder dan een week tot de play-in-serie tegen de Hurricanes in Toronto, is het de uitdaging om daarop terug te komen.

David Quinn
David QuinnMet dank aan de Rangers

‘We wilden gewoon weer bij elkaar komen en verder gaan waar we waren gebleven’, zei hij. “Omdat we het gevoel hadden dat we goed hockeyden en onszelf de kans gaven om de dingen die we aan het doen waren, nacht in en nacht uit te voeren.”

Quinn, die in zijn eerste ‘postseason’ gaat coachen, verspilde geen tijd door onderscheid te maken tussen zijn uitgebreide selectie toen trainingskamp 2.0 begon. Hij scheidde de spelers die meer tijd doorbrachten met het AHL-filiaal van het team, het Hartford Wolf Pack, en andere prospects van het hoofdrooster op dag 1. Hij zei dat hij “glashelder” wilde zijn, het was geen normaal trainingskamp, ​​toen verschillende roosterplekken liggen voor het oprapen.

READ  Dichter Varavara Rao verhuisde naar het ziekenhuis na verschillende verzoeken van familie, activisten

De lijnen en defensieve combinaties van de Rangers zijn relatief hetzelfde gebleven, behalve veranderingen die werden veroorzaakt door factoren van buitenaf, zoals Brendan Lemieux’s schorsing, Chris Kreider is gezond en Michael Haley blijft op de geblesseerde lijst.

Door binnen te komen en te weten hoe hij wil dat zijn opstelling eruitziet, heeft Quinn zijn aandacht ergens anders kunnen verleggen. Het enige gebied dat hij voor de pauze wilde polijsten, was het verscherpen van de defensieve zonestructuur van het team en de puckdruk, dus dat was precies wat Quinn de afgelopen twee weken wilde bereiken.

Een handvol spelers heeft gezinspeeld op een gevoel van comfort in het hele team dat er niet was aan het begin van het seizoen 2019-20. Met de boodschap van Quinn om terug te gaan naar hoe het team speelde voor de pauze, konden de Rangers het kamp binnenkomen, wetende wat hun rol is.

Op hun beurt vinden de Rangers het gemakkelijker om terug te navigeren naar een competitieve mentaliteit.

“Geen van beide teams heeft sinds maart gespeeld, dus het is een heel andere situatie, en we moeten hier gewoon op ingaan met de mentaliteit om alles te doen wat we kunnen”, zei Mika Zibanejad. “Probeer terug te gaan naar de manier waarop we speelden toen we het seizoen afmaakten, voordat het werd onderbroken.”

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *