Meghan Markle smeekte haar vader haar huwelijk met prins Harry bij te wonen

Meghan Markle smeekte haar vader haar huwelijk met prins Harry bij te wonen

Meghan Markle stuurde tekst na tekst naar haar vader en smeekte hem om naar haar bruiloft te komen, maar ze bleven onbeantwoord, zelfs op de avond voordat ze met prins Harry trouwde, volgens een nieuw allesomvattend boek over het paar.

‘De avond voor de bruiloft stuurde ze haar vader een laatste sms’, zegt het nieuwe boek – ‘Finding Freedom, Harry and Meghan and the Making of a Modern Royal Family’ – volgens de tweede van drie fragmenten uitgevoerd in The Times of London.

‘Hij antwoordde niet’, zegt het boek. “Later die avond zittend in een bad, FaceTiming met een vriend, zei de aanstaande bruid dat ze haar vader een laatste bericht had achtergelaten, eraan toevoegend: ‘Ik kan niet de hele nacht rechtop zitten door op verzenden te drukken.'”

De tweede aflevering van het boek, die op zondag is gepubliceerd, richt zich op Markle’s vader, Thomas, en de gevechten achter de schermen tussen de twee in de weken voorafgaand aan haar verhalenboekhuwelijk met Harry.

Eerdere fragmenten onthulden dat Markle door koninklijke staf werd bespot als ‘Harry’s showgirl’ en dat ze openlijk werd afgesnauwd door haar schoonzus, Kate Middleton.

Toen podiumachtige, ‘openhartige’ foto’s verschenen in roddelbladen waarin Thomas thuis in de badplaats Rosarito Beach, Mexico een boek over de Britse geschiedenis las en verhalen over zijn dochter in een internetcafé scande, had Markle eerst geweigerd te geloven dat haar vader werkte samen met fotografen, aldus het laatste fragment.

‘Pap, we moeten weten of dit waar is of niet, want mijn team gaat proberen dit verhaal te stoppen – als je me vertelt dat het nep is’, vertelde ze hem, volgens bronnen die al lang met de auteurs spraken royals-watchers Omid Scobie en Carolyn Durand.

READ  Het gebrek aan Star Wars-videogames sinds Disney het overnam, is een tragedie

“Als ze dat doen, doen ze er alles aan om je te beschermen, papa,” zei Meghan telefonisch, volgens het fragment.

“Je vertelt me ​​toch dat je het slachtoffer wordt?”

Maar ‘hij loog tegen Meghan’, terwijl hij tegen haar zwoer dat hij niet had deelgenomen aan de enscenering van de foto’s.

Volgens het boek:

‘Elke keer dat ze hem belde, dacht ze: ‘Pap, ik hou van je. Ik wil gewoon dat je weet dat ik van je hou. Alles is in orde. Kom hier gewoon. We hebben de bruiloft. We vieren het. Maak je geen zorgen over dit soort dingen. Laten we het gewoon achter ons laten ”, zei de bron. ‘Je wilt toch het beste geloven?’

Maar al snel schoten de krantenkoppen dat “de vader van Meghan foto’s maakte met de paparazzi.”

Toen, slechts vier dagen na de bruiloft, hoorde ze via een roddelwebsite dat haar vader zei dat hij een hartaanval had gehad door de stress.

Hij zou de bruiloft niet bijwonen, en Harry en Markle gaven de schuld aan de gulzige media boven wie dan ook, zelfs Thomas.

“De druk die hem zes maanden werd opgelegd voordat hij eindelijk kraakte en begon deel te nemen”, vertelde een senior hoveling aan de auteurs van Meghans vader, “daar is Harry boos over.”

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *