De officiële HD-revisie van Old School RuneScape is eindelijk gepresenteerd door Jagex

De officiële HD-revisie van Old School RuneScape is eindelijk gepresenteerd door Jagex

Nadat je de koers hebt omgedraaid en ermee hebt ingestemd een waaier te maken Runescape uit de oude stempel HD mod Voor de release laat ontwikkelaar Jagex eindelijk zijn OSRS HD-modus zien, die volledig dynamische verlichting, zonlicht- en misteffecten zal bevatten, en nog veel meer.

Volgens Jagex hoef je Old School RuneScape HD niet te gebruiken, omdat nieuwe en oude beelden altijd naar eigen goeddunken beschikbaar zijn. Jagex voegt eraan toe dat er ook voldoende mogelijkheden zullen zijn om commentaar te geven op de nieuwe HD-beelden van de MMORPG.

“Je kunt veel feedbackmogelijkheden verwachten – inclusief bètatests – terwijl we de HD-modus blijven verbeteren in overeenstemming met de verwachtingen van onze community. We zijn zelfs van plan om zeer binnenkort een speelbare alfaversie in handen te hebben, gevolgd door een altijd actieve bèta zodra we ons op ons gemak voelen met de prestaties ervan.

Je kunt ook met een paar tikken schakelen tussen oude en nieuwe beelden in het instellingenmenu, met dynamische verlichting, volumetrische mist, een nieuw watersysteem (komt op vaartijd), weer, en vuur- en vonkenstralers.

Jagex maakt ook heel duidelijk, na de controverse rond zijn poging om fanwerken te verwijderen, dat je 117Scape en HDOS nog steeds zult kunnen gebruiken nadat OSRS officieel de HD plug-ins krijgt. “Ons beleid ten aanzien van deze vervangende klanten blijft hetzelfde”, voegt Jagex toe.

Dit volgt op de aanvankelijke beslissing van Jagex een paar jaar geleden om de HD-bewerking van 117Scape stop te zetten terwijl ze eraan werkten, alleen vanwege verontwaardiging in de gemeenschap die die beslissing terugdraaide. U kunt alle diepgaande details vinden met betrekking tot de OSRS HD-modus hier.

READ  Ik hoop echt dat Fable 4 de hype-trein in Cyberpunk 2077-stijl overslaat

Als we zeilen als maatstaf nemen, zou het OSRS HD-systeem ergens in 2025 gerepareerd moeten zijn. Alpha zou echter binnenkort hier moeten zijn.

Als je op zoek bent naar meer: ​​we hebben ook enkele van de beste nieuwe MMO's die je vandaag kunt spelen, samen met een aantal werkelijk uitstekende multiplayer-spellen.

U kunt ons ook volgen op Google Nieuws voor dagelijks pc-gamingnieuws, recensies en handleidingen, of de PCGN Deals Tracker gebruiken om aanbiedingen te krijgen.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *