Bradley McDougald is na de handel al de anti-Jamal Adams voor Jets

Bradley McDougald is na de handel al de anti-Jamal Adams voor Jets

De oproep verscheen op de mobiele telefoon van Bradley McDougald tijdens een diner met familieleden tijdens een bezoek aan zijn geboortestad Columbus, Ohio vorige week.

Het was de algemeen directeur van Seahawks, John Schneider.

“Mijn eerste reactie toen ik zag dat hij belde, was dat ik in de problemen zat”, herinnerde McDougald zich vrijdag via een Zoom-oproep. “Toen realiseerde ik me dat ik niets had gedaan en dacht ik:” Ok, dit is raar. “Je praat niet echt elke dag met de GM. Toen herinnerde ik me alleen dat hij zei: ‘We hebben je net ingeruild voor de Jets.’

‘Hij bleef nog twee minuten praten, maar alles wat ik hoorde was:’ Jets … Jets … Jets ‘, en ik dacht’ Wacht, je zei dat ik net naar de Jets geruild was? ‘ nog verwerkt. Eerst werd ik geslagen, ik voelde me verlaten [like] ze schopten me er gewoon uit en ze gaven niets om me of waardeerden me daar niet.

“Maar [then] Ik begon na te denken hoeveel een zegen dit was – nog een kans, ’’ ging de veiligheid van het achtste jaar door. ‘Ik kan meedoen aan een programma dat mij wilde. Ze maakten hun huiswerk en ruilden voor mij. Ik moest beginnen na te denken over alle positieve punten. ’’

Dit is de grimmige nevenschikking tussen McDougald, die de Jets verwierf samen met twee Seattle picks uit de eerste ronde van de eerste ronde en een derde-rounder in ruil voor een pick uit de vierde ronde van 2022 en Jamal Adams, die de Jets in 2017 zesde overall opstelden.

READ  WoW-spelers klagen over de lege wereld in Discovery Season
Jets
Bradley McDougald, Jamal AdamsAP (2)

McDougald concentreerde zich op de positieve punten, terwijl Adams de afgelopen zes maanden slechts op één ding gefixeerd was: hijzelf en de contractwensen die hij eiste, werden gisteren vervuld, ondanks dat de wereld in de greep was van de COVID-19-pandemie met mensen die hun levensonderhoud verloren of erger nog, hun leven.

Uiteindelijk, voordat de Jets hem uiteindelijk verplaatsten voor iets dat niet anders kan worden beschouwd dan een indrukwekkende afstand, was Adams een onhoudbare afleiding voor zijn team geworden.

Nadat hij snel in het openbaar had gewogen op de recente beschuldigingen van seksistische en racistische opmerkingen tegen teameigenaar Woody Johnson, noemde de brandende hoofdtrainer Adam Gase een vreselijke leider, noemde general manager Joe Douglas een leugenaar en scheurde iedereen behalve de MetLife Stadium-hotdogverkopers voor zijn ongeluk, het zou onmogelijk worden voor Adams om naast elkaar te bestaan ​​in een kleedkamer van Jets die hem niet langer wilde hebben.

Geprezen door zoveel mensen om hem heen bij LSU voordat hij Jet werd als een jonge man met speciale leiderschapskenmerken, vervulde Adams helaas nooit die rekening, maar in plaats daarvan ging hij over op een stereotiepe eerste atleet waar sommige teamgenoten zich tot aangetrokken voelden en anderen cynisch hun ogen op.

Enter McDougald, die de afgelopen twee seizoenen vijf keer onderschepte en vier gedwongen onhandige pogingen met Seattle, terwijl Adams twee onderscheppingen en vijf gedwongen onhandige pogingen had in dezelfde reeks als een straaljager.

En terwijl hij op vrijdag naar hem luisterde, klonk McDougald oprecht opgestookt om een ​​Jet te zijn, wat lichtjaren verwijderd is van de manier waarop Adams zich voelde toen hij de afgelopen vijf maanden elk wakker uur doorbracht om via een serie zes keer de stad uit te schieten van tirades op sociale media.

READ  Er is geen 'nulrisico' in het verminderen van reisbeperkingen, zegt de WHO

Als ze ooit succes willen behalen, hebben de Jets meer spelers nodig die opgestookt zijn om in hun team te zitten, zoals McDougald lijkt te zijn en minder klagers zoals Adams.

McDougald noemde de Jets die voor hem ruilden ‘een eer’. ‘

“Het is best cool om een ​​ongeschoolde jongen te ruilen voor iemand die zo hoog gewaardeerd wordt als Jamal,” zei hij. ‘Toen ik met een paar coaches en jongens in de kleedkamer sprak, waren ze enthousiast om mij te hebben. Ik ben hier niet om Jamal te vervangen. Het enige wat ik kan doen is elke dag opdagen en … de beste Bradley McDougald zijn, en hopelijk wint dat mijn coaches, de spelers en de fans. Dat is wie ik van plan ben te zijn. Ik kan Jamal niet zijn. Ik ben niet dezelfde persoon als Jamal. ”

Goed nieuws voor Jets-fans. Welkom, Bradley McDougald. Goed gerucht, Jamal Adams.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *