Eerste foto van de babyjongen van Hardik Pandya en Natasa Stankovic gaat viraal

First picture of Hardik Pandya and Natasa Stankovic

Hardik Pandya en vriendin Natasa Stankovic werden donderdag (30 juli) gezegend met een zoontje.

India allrounder Hardik Pandya en vriendin Natasa Stankovic werden donderdag (30 juli) gezegend met een zoontje.

En we hebben de eerste foto van de babyjongen in handen en het is schattig. De foto werd gedeeld op sociale media door vader Hardik Pandya te doven, samen met het onderschrift ‘De zegen van God’.

Hardik ging naar sociale media om een ​​schattige foto van zijn pasgeboren baby te delen. Op de foto zien we Hardik die het handje van zijn kind vasthoudt.

‘We zijn gezegend met onze kleine jongen’

Hardik Pandya onderschrift van de post met: “We zijn gezegend met onze babyjongen.”

Zodra het nieuws uitbrak, stuurden zowel gebruikers van sociale media als sportsterren, beroemdheden felicitaties voor de nieuwe ouders.

De Indiase cricketspeler kondigde zijn verloving aan op oudejaarsavond tijdens hun eindejaarsvakantie naar Dubai. De Servische acteur Natasa uit Hardik en Mumbai was al geruime tijd aan het daten voordat ze hun relatie op 31 december openbaar maakten.

Eerder in mei kondigde Hardik aan dat zijn vrouw Natasa zwanger was en deelde ook een foto van hun privéceremonie.

Hardik Pandya en Natasa Stankovic

Hardik Pandya en Natasa Stankovic.Instagram

“Natasa en ik hebben samen een geweldige reis gehad en het gaat bijna beter worden. Samen zijn we verheugd om binnenkort een nieuw leven in ons leven te verwelkomen. We zijn heel blij voor deze nieuwe fase van ons leven en zoeken uw zegeningen en wensen, ‘had Hardik geschreven terwijl hij een foto met zijn partner deelde.

READ  De nieuwe wereldgemeenschap daagt ontwikkelaars uit om hun eigen eindspel te spelen - en ontwikkelaars worden geaccepteerd

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *