De eerste afbeeldingen van het Spider-Man-apparaat lekten een week voor de release online

De onberispelijke uitvoering van Marvel’s Spider-Man en de beste gameplay maakten de weg vrij voor andere ontwikkelaars om zich te concentreren op superheldentitels en uiteindelijk te bewijzen dat superheldengames de moeite waard zijn om te ontwikkelen. Sony heeft het ultieme opwindende gevoel van het slingeren over horizonten en het heimelijk uitschakelen van vijanden geïmplementeerd. De titel bevatte ook een al even meeslepend verhaal en werd een onvergetelijk meesterwerk.

Marvel’s Spider-Man: Miles Morales was het perfecte vervolg dat de extase-ervaring alleen maar verbeterde en ervoor zorgde dat spelers zich uitsloofden voor andere superheldengames. Bovendien zou Electronic Arts twee Marvel-games in de brouwerij hebben die waarschijnlijk minstens een half decennium nodig hebben om uit te brengen.

Sony heeft onlangs een onbezorgde houding aangenomen door PlayStation-exclusives op pc te brengen om zijn associatie uit te breiden, en Spider-Man is daar een van. Spelers kunnen binnen een week genieten van Marvel’s Spider-Man op pc terwijl ze geduld hebben voor meer superheldentitels.

De pc-versie van Spider-Man is tot nu toe grotendeels geheim gebrouwen; De eerste afbeeldingen van Marvel’s Spider-man zijn eindelijk online gelekt zoals gepost door TheHeeper55 vanaf het forum reddit. De zes afbeeldingen werden voor het eerst gedeeld in een tweet die Sony snel opspoorde om de vertrouwelijkheid te waarborgen. Foto’s verspreidden zich echter als een lopend vuurtje op forums zoals Reddit, aangezien TheHeeper55 tot hun redding leidde voordat ze stierven.

De eerste spiderman-computerscreenshot die ik op Twitter vond! Van Spiderman PS4

Spider-Man is te zien op daken en klampt zich vast aan de horizon, hoogstwaarschijnlijk op zoek naar criminelen. Het transparante glazen gebouw weerspiegelt de andere horizonten en de rode kleur van Spider-Man’s kleding. De standaardinstelling voor Evasion-aanvallen lijkt de linkerschakelaar te zijn, maar deze kan worden gewijzigd in gebruikersinhoud.

READ  Koop Spider-Man Remastered en ontvang $ 50 en 3 gratis games
Spider-Man blijft bij de glazen horizon terwijl hij strak staart.

Een van de afbeeldingen bevat ook een menu met instellingen voor sneltoetsen waar u toetsenbord- en muisbesturingskoppelingen kunt ontdekken. De titel zal net als elke andere gewone pc-game speelbaar zijn, maar de Spider-Man pc-build zal ook DualSense-controllerondersteuning bevatten.

De afbeelding onthult de instellingen van de toetsenbord- en muisconnector.

Uit gelekte afbeeldingen blijkt dat Marvel’s Spider-Man PC Remaster draait op breedbeeld- en ultrabreedbeeldresolutie, die volledig wordt ondersteund. De afbeeldingen laten uiteraard niet de beste grafische instellingen zien, maar op hogere instellingen ziet de game er veel mooier uit.

Opgemerkt moet worden dat de Spider-Man pc-versie ray tracing bevat. Extra ondersteuning voor NVIDIA DLSS-schaling is ook inbegrepen, wat de visuele ervaring aanzienlijk verbetert. Bovendien worden DLAA-anti-aliasing-integratie, cloudopslag en prestaties die het bekijken waard zijn, ook beloofd in de Remaster.

Marvel’s Spider-Man kan niet alleen worden ervaren in het ultrabrede formaat, maar ook in het panoramische formaat van niet-standaard resoluties. Over het algemeen leidden de gelekte foto’s tot een groot aantal discussies en onthulden ze de verwachtingen van de gemeenschap.

Marvel’s Spider-Man voor pc wordt op 12 augustus uitgebracht op Steam en de Epic Games Storefront. De titel zal ook Steam Deck-ondersteuning hebben, zoals onthuld Insomniac Games op Twitter. Steam Deck zal het spel echter waarschijnlijk op lage tot gemiddelde instellingen uitvoeren en ray tracing zal niet worden opgenomen op het mobiele apparaat.

Wat vind je van de gelekte afbeeldingen van Marvel’s Spider-Man PC? Vertel ons uw mening in de opmerkingen hieronder.

Vergelijkbare lezingen: Square Enix werd verkocht aan Embracer Group om de verkoop van andere games te redden

Written By
More from Max Mcgee
Splitgate blijft in de nabije toekomst in open bèta
Splitgate, die de populaire Halo x Portal door elkaar haalt, blijft in...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *