Breakout-modus komt naar de kaart van het Call of Duty Cold War-sanatorium

Call of Duty: Black Ops – Cold War ziet deze week een coole verandering, te beginnen met de komst van de R1 Shadowhunter Crossbow op 24 maart. Maar er komt meer aan: Outbreak, een nieuwe coöp-zombiespel in een open wereld, je zult een groot aantal nieuwe inhoud zien, waaronder nieuwe locaties, nieuwe informatie en een nieuw doelwit.

Op basis van enkele van de teasers die ontwikkelaar Treyarch op Twitter plaatste, lijkt het heel duidelijk dat de nieuwe Sanatorium-kaart die in januari aan Fireteam werd geïntroduceerd voor de update van het laatste seizoen halverwege het seizoen, het nieuwe gebied in de Oeralgebergte-uitbraakkaart zal zijn. Dit wordt ongetwijfeld een spookachtige plek na zonsondergang, dus het is een perfecte plek voor wat nieuwe en verbeterde zombie-actie.

Treyarch moet nog zeggen wat het doelwit of de nieuwe Intel voor Outbreak zou kunnen zijn. Voorlopig omvatten de doelen verdediging, eliminatie, begeleiding, preventie en herstel, die allemaal voor zichzelf spreken, maar voldoende rimpels toevoegen in de vorm van donkere etherkristallen om dingen interessant te houden. Het nieuwe doel kan dingen opwindender maken, dus we willen er graag meer over leren.

Hier is de kleine Treyarch-plagerij van Sanatorium:

De ontwikkelaar moest een paar patches betalen om de nieuwe Outbreak-modus draaiende te houden – gezien de mix-en-match-aanpak van Outbreak die de onderdelen van de rest van Call of Duty samenbrengt, is het geen verrassing dat ze goed samen hebben gespeeld. direct.

READ  Discord kan pc-games laten crashen

Hoe dan ook, de update halverwege het seizoen zal de Outbreak Zone makenZelfs groterDus bereid je voor om het te verwarren met de hordes wandelende doden wanneer de update arriveert, “zei Treyarch waarschijnlijk volgende week.

Written By
More from Max Mcgee

Dolores Catania onthult een nieuw lichaam na een buikwandcorrectie

Dolores Catania ziet er beter dan ooit uit wanneer de “Real Housewives...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *