De volgende iPad Pro zal volgens de accessoiremaker minder speakerslots hebben

Er wordt algemeen verwacht dat Apple de nieuwe iPad Pro-modellen zal aankondigen In vroeg aprilDe vroege accessoiremaker ESR heeft er een verscheidenheid aan toegevoegd 2021 iPad Pro-hoesjes en -papieren Aan zijn online winkel die enkele potentiële ontwerpgidsen aanbiedt.


Hoewel gevallen aangeven dat de volgende generatie iPad Pro geen grote ontwerpwijzigingen zal ondergaan, heeft ESR MacRumors laten weten dat er minder luidsprekergaten in de nieuwe modellen zullen zijn. Dit komt overeen met een rapport van een Japanse website Mac UtacaraDie beweerde in januari dat het aantal luidsprekergaten op de nieuwe iPad Pro-modellen ligt Het zal met een derde afnemen, Hoewel de reden voor deze veronderstelde verandering niet duidelijk is.

De vermindering met een derde is als volgt:

  • iPad Pro 11-inch: 13 slots per luidspreker → 8-9 gaten per luidspreker
  • 12,9-inch iPad Pro: 17 gaten per versterker ← 11-12 gaten per versterker

De nieuwe iPad Pro-modellen zullen naar verwachting nog steeds vier luidsprekers voor stereogeluid bevatten, twee aan de bovenrand en twee aan de onderrand.

De nieuwe iPad Pro-modellen zullen naar verwachting de snellere A14X-chip bevatten, bijna identiek aan de M1-chip in de nieuwste Macs. vorige week, BloombergMark Gorman meldt dat de nieuwe modellen Het kan ook Thunderbolt-ondersteuning biedenDat is zeker redelijk, aangezien de M1-chip Thunderbolt op Macs ondersteunt. Gurman verwacht ook de camera’s en het Mini-LED-display op ten minste het 12,9-inch model te verbeteren.

Mac Utacara Ik zei dat de nieuwe 12,9-inch iPad Pro ongeveer 0,5 mm dik zou zijn, terwijl het 11-inch model dezelfde dikte lijkt te hebben, wat ook aangeeft dat het Mini-LED-display exclusief zou kunnen zijn voor het grotere model.

READ  Alle berichten van gebruikers, locatiegegevens en zelfs rijbewijzen zijn mogelijk openbaar gemaakt - RT USA News

De nieuwe iPad Pro zal naar verwachting ook 5G ondersteunen met de modem van Qualcomm op mobiele modellen.

esr airpods 3 koffer


Zoals eerder opgemerkt Franse site iPhoneSoft, En ESR is ook opgenomen Nieuwe hoesjes voor 3e generatie AirPods Dat geeft aan dat de Apple Wireless Charging Case ietwat langwerpig zal zijn, zoals eerder werd beweerd. Het ontwerp van de nieuwe AirPods zal naar verwachting vergelijkbaar zijn met dat van de AirPods Pro, maar zonder de actieve ruisonderdrukking of siliconen oordopjes om de differentiatie te behouden.

Written By
More from Lesley Curry

Gelukkig hebben Amerikaanse luchtvaartmaatschappijen ten minste één slecht plan voor RCS opgegeven: CCMI

Volgens de nieuwssite van de telecomsector Light Reading, de grote drie Amerikaanse...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *