Tencent wil je survivalgame-ervaring veranderen met Undawn

Stop me als je dit eerder hebt gehoord: het is een post-apocalyptische wereld waar overlevenden elke dag worstelen om het te veroveren, terwijl de horde ondoden elk uur groeit. Helaas is dit het minste probleem voor deze overlevenden. Het grootste probleem blijven de andere mensen, aangezien iedereen zijn manier van overleven probeert. Dit is de bekende opzet voor veel games de laatste tijd, en waarom zou je daar stoppen? Tencent onthulde haar nieuwe show, Aanbreken van de dag, En het is precies zoals beschreven.

Met zowel PvE- als PvP-elementen moet je ook overwegen hoe je in de wereld kunt overleven. Dit betekent zoeken naar middelen en proberen om betere apparatuur te vervaardigen – het maakt allemaal deel uit van het nieuwe, alledaagse leven.

Je kunt ook bronnen verzamelen en delen, en schuilplaatsen bouwen die een veilige haven bieden in een verwoeste wereld.

Volgens uitvoerend producent Rick Li van Lightspeed & Quantum Studios is het doel om een ​​nieuwe benadering van het actiegenre te creëren met Tencent’s Aanbreken van de dag. Hij gaat op zoek naar een combinatie van open-wereldvrijheid en RPG-mechanica.

Soepele overgang

Voor spelers die Tencent hebben gevolgd, Aanbreken van de dag Het moet er echt bekend uitzien. Er is een grote gelijkenis met een mobiele game die vorig jaar door dezelfde ontwikkelstudio werd aangekondigd, en de betrokken bedrijven hebben dit bevestigd Aanbreken van de dag Het is al een pre-only mobiele telefoon Dawn ontwaken

Dit roept vragen op over cross-play op mobiel en pc, en co-conservering. Dit zal worden gezien naarmate de ontwikkeling vordert.

READ  Dit item 2 is in wezen Portal 3

Tencent wil je survivalgame-ervaring veranderen met Undawn (1)

Hoewel het ontwikkelingsteam kan worden geprezen om zijn ambitie als het gaat om het opnieuw uitvinden van het wiel, lijkt het zo Aanbreken van de dag Doe dat niet echt. een Video afspelen Van de gesloten bètatest van de mobiele versie die de tutorial in actie laat zien. Het doet me denken aan elke third-person shooter waarbij je de scènes fotografeert om een ​​first-person-beeld te krijgen.

De dingen zouden er in ieder geval een stuk interessanter mee worden Facties​ Er lijken moordende clowns te zijn, rijke en machtige rivieren, militaire adelaars en een uilenbende die tot de tanden bewapend is.

Tencent heeft geen releasedatum gespecificeerd voor de Aanbreken van de dag.

Written By
More from Max Mcgee

Multiplayer: Hoe speel je Co-Op – Battletoads Wiki Guide

Laatst gewijzigd: 20 aug 2020 12:25 uur Welkom op de Co-op-pagina van...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *