Breath of the Wild 2: Releasedatum, gameplay en wat we tot nu toe weten

Er zijn maar weinig sequels van Legend of Zelda, dus het was een aangename verrassing om te horen dat Breath of the Wild 2 in de maak was. Sinds Nintendo een teaser heeft uitgebracht voor het nog te noemen deel van The Legend of Zelda: Breath of the Wild op E3 ​​2019, hebben we op het puntje van onze stoel gewacht op de volledige officiële onthulling en het lijkt erop dat we zullen het waarschijnlijk doen. Krijg dat op E3 ​​2021.

Wanneer is de releasedatum van The Breath of the Wild 2?

Nintendo heeft nog geen releasedatum aangekondigd voor de Legend of Zelda: Breath of the Wild-serie. We weten echter in ieder geval dat het is opgenomen in de toekomstige roadmap van Nintendo met een TBA-releasedatum. Het laatste wat we zagen, is het on-chip vervolg op aankomende titels, samen met Bayonetta 3 en Metroid Prime 4, is verschenen op Nintendo. Laatste financieel verslag.

Breath of the Wild 2 eerste teaser

Nintendo onthulde voor het eerst dat de ontwikkeling voor Breath of the Wild aan de gang was met een korte trailer op E3 ​​2019.

In de korte clip kunnen we Link en Zelda een ondergrondse grot zien verkennen op de achterkant van een berg die eruitziet als een olifant. Hij sprak over een lijk dat zowel donkere rookslierten als lichtstrepen uitstraalde. Het wordt onthuld dat lichtstrengen zich verenigen in een arm van licht die de duisternis blokkeert die door de lijkkist sijpelt, die een gemummificeerde Geraudo-man lijkt te zijn met gouden sieraden en lang haar – vermoedelijk Ganondorf.

READ  Trump prijst oprichters, militairen op 4 juli

Wat volgt is een reeks flitsen die Link laten zien met zijn eigen lichtarm, de originele arm van Link die het licht redt van vallen, en een glimp van het verzegelingsritueel dat op het lijk is geplaatst. De trailer eindigt met het instorten van de grot, het lijk dat weer tot leven komt en Hyrule Castle de lucht in vliegt.

De trailer eindigt met een bericht dat luidt: “Een vervolg op Legend of Zelda: Breath of the Wild is nu in ontwikkeling.”

Kort nadat de trailer live op Nintendo was uitgezonden op E3 ​​2019, maakte Eiji Aonuma, producent van The Legend of Zelda-serie, duidelijk dat zijn team aan een vervolg werkte, simpelweg omdat ze Veel DLC-ideeën voor het originele spel.

Breath of the Wild 2 nieuws

Sindsdien heeft Nintendo geen nieuwe video’s, foto’s of nieuwe aankondigingen over de game uitgebracht. Het internet heeft ons echter geïnteresseerd gehouden in Breath of the Wild 2, zelfs met de kleinste updates die we de afgelopen jaren hebben gehoord.

Eerder in februari 2021 maakte Eiji Onuma bekend dat er Meer nieuws over het vervolg verwacht later dit jaar. Het lijkt erop dat het tijd is voor een game-update sinds de Legend of Zelda-serie net is uitgebracht Vierde haar 35e verjaardag met weinig officiële fanfare eerder in februari.

De livestream van de Nintendo E3 2021 zou de perfecte gelegenheid zijn om een ​​volledige advertentie of zelfs gameplay te laten zien. We duimen dat we meer van de game zullen zien op 15 juni om 9.00 uur PT, 12.00 uur ET, 17.00 uur GMT of 16 juni om 2 uur ET.

READ  Titanfall-verrassing wordt gelanceerd op Steam

Heb je een tip voor ons? Een mogelijk verhaal bespreken? Stuur dan een e-mail naar [email protected].

Kevin Lee is de SEO Updates Editor bij IGN. Volg hem op Twitter Tweet insluiten

More from Madison Garrett

Zo zet je het schema van het EK 2021 in je agenda

Euro 2020 staat op ontploffen! Als je niets wilt missen, kun je...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *