PlayStation 5 en Xbox Series X/S presteerden in mei beter dan de Nintendo Switch in het VK

Na het domineren van 2020 in het VK, heeft de Nintendo Switch gefaald dankzij de komst van zijn rivalen van de volgende generatie.

volgens Verslag van gamesindustry.bizIn de maand mei 2021 werden in het VK bijna 200.000 consoles verkocht met de PS5 aan de top van het assortiment. PlayStation-fans hebben reikhalzend uitgekeken naar een kans om een ​​nieuwe console voor zichzelf te scoren, maar door vertragingen in de productie is het steeds moeilijker geworden om er een in de winkel te vinden. Gelukkig lijkt in de loop van mei de beschikbaarheid van het toestel verbeterd te zijn.

Voor Microsoft leed de Xbox Series X/S aan hetzelfde tekort aan benodigdheden, maar met meer inventaris die de afgelopen maand binnenkwam, hebben ze de op een na meeste console kunnen verplaatsen. De Nintendo Switch kreeg een enorme boost in de verkoop tijdens de vroege stadia van de pandemie in maart, april en mei 2020, maar na slechts een jaar lijkt de vraag te zijn vertraagd. Volgens een game-industrierapport heeft de Switch, vergeleken met de verkoop in mei 2019, nog steeds 60 procent meer eenheden verplaatst, wat geen slechte stat is voor een vier jaar oude console.

Het gerucht gaat dat Nintendo de momenteel geüpgradede en naamloze Switch-console elke dag zal aankondigen en met deze aankondiging zal de verkoop waarschijnlijk een boost krijgen. Het is niet duidelijk of deze nieuwe Nintendo-console dezelfde productievertragingen zal oplopen als de next-gen alternatieven, maar voor nu lijkt het erop dat zowel Sony als Microsoft werken aan het oplossen van hun eigen productieproblemen.

READ  Bespaar Xbox, Sony PlayStation en Nintendo Switch

Het is een tijdje geleden dat nieuwe hardware van de drie grote consolefabrikanten binnen een jaar na elkaar uitkwamen, en hoewel het er nu naar uitziet dat de PS5 de nummer één is, is de Switch Pro misschien precies wat Nintendo nodig heeft om weer in te stappen. Ras.

Written By
More from Vanessa Hale
Je moet zo snel mogelijk de beste Pride-game op Xbox Game Pass spelen
Het is moeilijk om mens te zijn. Er is geen juiste manier...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *