Bridge of Spirits-fotomodus – PlayStation.Blog

We kijken uit naar de PlayStation-lancering van Kena: Bridge of Spirits op 21 september en zijn verheugd om een ​​speciale functie aan te kondigen die we al heel lang behouden: de fotomodus!

Activeer de fotomodus tijdens je avontuur en maak epische en prachtige foto’s van je reis! Karakters (inclusief elke Rot!) zullen standaard bevriezen zodra je naar de portretmodus gaat, maar je kunt “actie hervatten” om ze weer tot leven te brengen. Terwijl je de camera beweegt, houden ze hun aandacht op je gericht; Volg en communiceer met de camera terwijl je de perfecte opname voorbereidt.

Ons favoriete onderdeel is de kaasknop! Zodra de hoek van de foto is ingesteld, heb je de mogelijkheid om de karakters op de foto “Cheese!” te laten zeggen. En druk op pauze. Veel personages hebben meerdere modi, dus mis de grote verscheidenheid aan leuke foto’s op dezelfde locatie niet! Het is ook een leuke manier om de personages beter te leren kennen.

De ontwikkeling van portretmodus en kaasfunctionaliteit waren voor ons geweldige kansen voor animators! Deze functionaliteit introduceert niet alleen een ander element van entertainment voor de spelers, maar stelt ons ook in staat om de persoonlijkheden van de personages te laten zien terwijl we elke unieke modus ontwikkelen.

Tijdens de ontwikkeling ging veel van onze aandacht naar dynamische verhaalmomenten, epische actie- en gevechtsanimaties en prachtig ontworpen tussenfilmpjes, maar we wilden ons ook concentreren op de personages in rust. Wie zijn zij in hun vrije tijd? Zijn ze meer verlegen, of zijn ze hele ham? We hopen dat de mogelijkheid om op de rustigste tijdelijke momenten bij elk personage in te checken, je zal helpen verliefd te worden op de personages in Kena’s wereld, net als wij.

READ  GAME PICKS: Louisville vs. Kentucky

More from Madison Garrett
Gratis download en speel op mobiele telefoon, pc en Mac
Het was een van ons De grootste gamesensaties van 2020 Er is...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *