Bronnen: New York Subliners zijn in bespreking om een ​​Sib van Atlanta FaZe te kopen

New York Subliners zijn agressief op zoek naar een deal om het alternatieve team Atlanta FaZe Sib over te nemen, dat DiamondCon zal vervangen in de startopstelling van de Subliners, aldus bronnen.

Als New York de Sib passeert, is het startschema van het team voor de derde etappe van de Plicht De competitie zal naar verwachting Clayester, Asim, Sepp en Hydra zijn, wat betekent dat Mac en Diamondcon op de bank zitten.

Verwant: Bronnen: Legion, Subliners en Rebels die op zoek zijn naar veranderingen op weg naar fase 3 van 2021 Plicht League seizoen

Sib heeft zich dit seizoen bewezen als een van de meest getalenteerde spelers in de Challengers. Zijn team, de Fantastic Four, won de Challengers Elite Playoffs met $ 20.000 tussen de vier. Ze eindigden ook als eerste in de negende Challengers Cup en als tweede in de 10e Challenger Cup en Phase Two van Challengers Elite.

Sepp, momenteel vermeld als de enige vervanger voor Atlanta, wordt de zevende speler die Subliners dit seizoen contracteert, waaronder ZooMaa, die Hij kondigde zijn pensionering aan In januari pre-season vanwege een handblessure.

Hydra, een 19-jarige Franse speler, had verwacht aan het begin van het seizoen deel uit te maken van de startende line-up van New York voordat hij visumproblemen kreeg, waardoor zijn aankomst in de VS op dat moment tot maart werd uitgesteld. . Word lid van het Subliners Academy-team.

De Subliners zijn aan het bijkomen Win, de top acht in de tweede grote fase Hoewel het team aan het evenement deelnam in een winning streak van vier wedstrijden in groepsspel. New York eindigde begin maart als derde in hun eerste grote toernooi van het seizoen.

READ  Welke open-wereldgames zou je dit najaar moeten spelen?

Written By
More from Aubrey Mason

Moonlighter en vier andere spellen

Aan ik belde we kiezen elke maand een nieuw topspel dat voor...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *