Brotherly Game Daily Links: Curtin spreekt voor de wedstrijd in Orlando

drukpunten | Warm blijven in juli
Na alle negen punten in acht dagen te hebben behaald, hadden de jongens in het blauw een volle week om te herstellen en zich voor te bereiden op hun laatste roadtrip in juli, terwijl ze naar het zuiden naar het zonnige en vochtige Florida trekken voor de strijd van de Eastern Conference tegen Orlando City. Voordat hij de weg op ging, sprak Jim Curtin, coach van Philadelphia Union Gym, met de media over de komende wedstrijd.

Een filosofische verschuiving kan ervoor zorgen dat de vakbond binnenkort een lijst geeft van het oude universiteitsgebouw
Vanaf het einde van de basisschool transferwindow In mei had de competitie de minste MLS-spelers met universiteitservaring.

MLS Nieuws

DC United neemt Raphael Morrison over van Derby County
Eerst gemeld aan Pablo Maurer, toen vertelde Thomas Floyd dat de deal een paar dagen geleden was afgerond, de deal maakt Morrison een TAM-speler met een contract tot 2023, met een optie voor 2024.

Lijst van deelnemers aan de 2022 MLS All-Star Skills Challenge
Major League Soccer heeft vandaag een selectie van 10 nieuwkomers en veelgeprezen MLS All-Stars aangekondigd die zullen strijden tegen 10 LIGA MX-spelers in de laatste vijf vaardigheidstests tijdens de MLS All-Star Skills Challenge op 9 augustus in Allianz. Oppervlakte.

Waarom MLS-clubs hun merk veranderen, hoe sommigen fout zijn gegaan en waarom dit een kans is om het vertrouwen van fans op te bouwen
De steun van de fans is van vitaal belang omdat het de club kan helpen fouten te voorkomen, zoals het gebruik van symbolen die gemakkelijk verkeerd kunnen worden begrepen, zoals de kroon en Chicago, maar het moedigt fans ook aan om meer liefdadig te zijn wanneer de rebranding uiteindelijk het geval is . Gelanceerd.

READ  Het meest dominante team in gaming is misschien wel beter dan ooit

Nu tv-shows voorbij zijn, toont Major League-voetbalstadion kleiner dan ESPN en Fox Sports
ESPN biedt een vierjarige deal aan van in totaal ongeveer $ 40 miljoen om elk jaar tot 26 competities van het reguliere seizoen, MLS-playoff-wedstrijden en MLS Cup-rotaties uit te zenden. Mensen zeiden dat Fox Sports ook geïnteresseerd is in het behouden van de rechten op MLS, maar slechts $ 7 miljoen per seizoen zal betalen.

More from Madison Garrett
Orange en Black Gallery Game Lists
Dit zijn de genomineerden voor Intrasquad Orange & Black Sunday in Wells...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *