Reis ver weg in Endzone – A World Apart: Distant Places DLC

Reis ver weg in Endzone – A World Apart: Distant Places DLC

RTS- en sim-buildergames bereiken consoles meestal lang na hun pc-tegenhangers. Dit komt voornamelijk door de middelmatige console die het moeilijk heeft in vergelijking met een toetsenbord en muis. Aan de ene kant kan het wachten frustrerend zijn, maar aan de andere kant weten we wat er gaat komen op het gebied van post-release. Voor consolespelers die meer van Endzone willen, is het wachten voorbij. Vandaag verschijnt Endzone – A World Apart: Distant Place DLC op Xbox Series X | S en PlayStation 5.

in mijn voetsporen Vorstbank En de Overleven in de nasleepEn de Endzone – Een aparte wereld Hij is een post-apocalyptische stedenbouwer. De Far Places-uitbreiding strekt zich uit tot de hoofdcombinatie met tal van vereiste functies, nieuwe voedingsmiddelen, bronnen en nieuwe omgevingen om te ontdekken:

  • niet verteld verhaal: Ervaar 12 grootschalige, op verhalen gebaseerde wereldwijde expedities die je naar vier verschillende ongeziene plaatsen van de wereld brengen. Het is alleen geschikt voor de meest uitgeruste avonturiers en biedt onzekere maar zeer lonende resultaten.
  • stukje bij beetje: Ondersteun en breid de nederzetting uit met nieuwe gebouwen door blauwdrukken te ontdekken tijdens verraderlijke nieuwe expedities
  • Voorbij het mysterie: Gedreven door een onverzadigbare zoektocht naar kennis en middelen, kunnen kolonisten de lucht in op een speciaal gebouwde heteluchtballon op zoek naar nieuwe kansen.
  • Buitenaardse traktaties: Geef het geschenk van scheurbuikpreventie door uw kolonisten de unieke smaken en voordelen van zes gloednieuwe exotische zaden zoals kokosnoot en banaan te laten ervaren.

Deze nieuwe downloadbare content is verkrijgbaar in verschillende smaken in de Xbox Store. Ten eerste is er alleen DLC voor verre plaatsen, geprijsd op £ 6,49. Als je het basisspel nog niet hebt opgepikt, is er nu een bestand Volledige versie voor £ 45,99. Dat is slechts £ 1 meer dan het standaardspel, dus als je Endzone nog niet hebt geprobeerd, is deze volledige versie een goed idee. Laat het ons weten in de comments als je deze zou ophalen.

READ  Hoe Xbox-schermafbeeldingen automatisch naar een USB-station worden overgebracht

Spelbeschrijving:

Eeuwen zijn verstreken sinds we weer voet aan de grond kregen op het aardoppervlak. Tot op de dag van vandaag hebben we ernaar gestreefd om een ​​bloeiende haven te creëren, veel meer dan een schuilplaats om de barre omgeving waarin we ons bevinden te weerstaan. Het is een plek die zorgt voor veiligheid, gezondheidszorg, onderwijs en zelfs elektriciteit, maar het belangrijkste is dat het een plek is waar iedereen zich thuis kan voelen. Een plek om geluk na te streven. Maar zelfs na het bereiken van deze belangrijke mijlpalen en het vestigen van een nieuwe en gezonde beschaving, zijn onze mensen nog steeds nieuwsgierig naar wat ons te wachten staat. Als pioniers willen ze andere overlevenden bereiken en nieuwe en opwindende plekken ontdekken buiten de grenzen van de nederzetting. Ze willen de verre, verre, verre plaatsen onthullen waar zoveel legendes over praten.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *