De Steelers maken een drietal roosteraanpassingen in de aanloop naar de wedstrijd van week 15

Ter voorbereiding op de wedstrijd op maandagavond tegen de Cincinnati Bengals, de Pittsburgh Steelers hebben lineman Danny Isidora geactiveerd van de vrijgestelde lijst en linebacker Tegray Scales van de oefenploeg verhoogd. Om ruimte te maken op het 53 man roster hebben de Steelers strak en Kevin Rader losgelaten.

Met Kevin Dotson uitgesloten voor de wedstrijd en Matt Feiler die afgelopen maandag op de Reserve / Geblesseerde Lijst werd geplaatst, hadden de Steelers slechts zeven aanvallende lijnwachters die maandagavond speelden. Met de uitgebreide roosters in 2020 kunnen teams nu 48 spelers actief hebben op de speldag in plaats van 46 spelers in voorgaande seizoenen. De enige voorwaarde is dat teams acht aanvallende linemen moeten kleden.

Isidora, die maandag de oefenploeg van Kansas City Chiefs heeft afgetekend, was een vijfde ronde draft pick in de NFL-ontwerp 2017 Door de Minnesota Vikingen. Na twee jaar in Minnesota, waar hij in 21 wedstrijden speelde en er drie startte, werd Isidora geruild naar de Miami dolfijnen voorafgaand aan het seizoen 2019. Na te hebben gespeeld in drie wedstrijden, die hij allemaal begonnen, werd Isidora voor het restant van het seizoen op de Reserve / Geblesseerde Lijst geplaatst.

Omdat Kansas City er in 2020 niet in slaagde de selectie van Dolphins te halen, tekende hij Isidora bij de oefenploeg voor week 1. Isidora tweemaal verhoogd tot de wedstrijddag-selectie in week 7 en 8 en speelde slechts twee snaps in het seizoen.

READ  Herziening van de voetbalrivaliteit tussen Catasauqua en Northampton op een Thanksgiving die een wedstrijd mist

De Steelers promoveerden Kevin Rader uit de oefenploeg toen Zach Gentry dit seizoen verloren ging. Hij was in geen enkele wedstrijd actief voor de Steelers. Mocht Rader vrijstellingen duidelijk maken, dan is hij een uitstekende kandidaat om terug te keren naar de oefenploeg van Steelers.

Linebacker Tegray Scales is voor de tweede week op rij gepromoveerd uit de oefenploeg van Steelers. In week 14 tegen de Buffalo Bills speelde Scales geen defensieve snaps en had slechts drie snaps op speciale teams.

Blijf op de hoogte van BTSC voor voortdurende berichtgeving terwijl de Steelers het opnemen tegen de Bengals in Cincinnati op Monday Night Football.

More from Madison Garrett

MLB The Show 21 presenteert stunt op je rivalen met Coach en Fernando Tatis Jr. – Speel station.

Je hebt waarschijnlijk vele rusteloze nachten wakker doorgebracht en je afgevraagd: “Ik...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *