Het ontwikkelteam van League of Legends onthult voor eens en voor altijd de slechtste match in de game

Het ontwikkelteam van League of Legends onthult voor eens en voor altijd de slechtste match in de game

gepubliceerd: 17-10-2023T02:39:55

Bijgewerkt: 17-10-2023T02:40:09

Een League of Legends-ontwikkelaar heeft de al lang bestaande vraag beantwoord welke kampioenswedstrijd het slechtst is om in te spelen.

Riot’s populaire MOBA League of Legends heeft zeker veel verschillende karakters. Met meer dan 160 unieke helden om uit te kiezen, is er vast wel iemand voor iedereen. Elke held heeft ook zijn eigen unieke speelstijl en verantwoordelijkheden, zodat iedereen zijn draai kan vinden.

Een deel van het leren van League of Legends komt voort uit het begrijpen hoe je held omgaat met andere vijandelijke helden. Deze kennis van rivaliteit is essentieel om je baan te winnen, omdat je de zwakke punten van de tegenstander kunt identificeren.

Artikel gaat verder na advertentie

Om deze reden zijn er bepaalde matchups in League of Legends die misschien moeilijk te winnen lijken. Dit kan te wijten zijn aan het feit dat de vijandelijke kampioen jouw personage zo intens tegenwerkt, dat bijna elk aspect van zijn kaartspel superieur is aan dat van jou. Hoewel veel counters behoorlijk verschrikkelijk kunnen lijken, heeft Rioter eindelijk de slechtste wedstrijd ooit onthuld.

Rioter onthult dat Malphite de slechtste matchups in LoL heeft

Reddit-gebruikers hadden er een discussie over Wat zij dachten dat de slechtste wedstrijd was In alle League of Legends. Velen hebben de ADC betoogd Calista Hij had enkele van de slechtste matchups in de game, vooral tegen langzame of anti-rush-kampioenen zoals humeurigheid En Nasus.

Artikel gaat verder na advertentie

Maar, Reuter Galaxy Smash Het kwam met enkele statistieken over het einde van Riot die de realiteit van de feitelijk slechtste wedstrijd bevestigden.

“Statistisch gezien is het Malphite vs. Sylas. Het zijn eigenlijk 3 van de 4 slechtste matchups in het spel: Malphite vs. Sylas Top Malphite vs. Sylas Mid Malphite vs. Sylas Jungle,” legde de Rioter uit.

Helaas, Malfiet Het heeft de ergste rivaliteit in heel League of Legends, verdeeld over drie verschillende rollen. Malphite, dat gewoonlijk bekend staat als een pantserstapeltank, wordt volledig vernietigd door Silas, dat voornamelijk magische schade aanricht. Bovendien is het einde van Malphite perfect voor Sylas om te stelen, waardoor het spel nog erger wordt voor Rock.

Artikel gaat verder na advertentie

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *