Een update voor oudere iPhones die je al moet installeren

Een update voor oudere iPhones die je al moet installeren

Apple heeft weer een belangrijke update uitgebracht voor oudere iPhones: iOS 15.7.5 is nu beschikbaar. Het is een belangrijke update die u onmiddellijk moet installeren.

Lees verder na de aankondiging.

Apple brengt iOS 15.7.5 uit

Vorige week bracht Apple iOS 16.4.1 uit, waarmee de problemen met iOS 16.4 in feite werden opgelost. Niet alle iPhones ondersteunen iOS 16 meer, dus het blijft belangrijk voor Apple om ook oudere iOS-versies bij te werken. Het bedrijf heeft het weer gedaan: iOS 15.7.5 is onlangs geïnstalleerd.

Lees ook: Geweldig: Apple brengt na vijf jaar nog steeds de iOS 12-update uit

Deze update is vooral voor oudere iPhones. iPhone 7 draait bijvoorbeeld nog steeds iOS 15 (of zelfs een oudere versie van iOS). Volgens Apple is de update alleen voor de iPhone 7-serie, iPhone 6s en iPhone SE 2016. Heb jij nog zo’n iPhone? Dan is het belangrijk om iOS 15.7.5 te downloaden.

Problemen oplossen in iOS 15.7.5

De kleine iOS-updates van Apple voor oudere iPhones bevatten vaak geen nieuwe functies. Ze zorgen voor belangrijke updates als het gaat om de beveiliging van je toestel. iOS 15.7.5 is niet anders, aangezien deze update kritieke beveiligingsproblemen in Apple’s WebKit verhelpt.

WebKit is de software die alle browsers in de App Store aanstuurt. Browsers zoals Safari en Chrome draaien op WebKit. In eerdere iOS-versies was WebKit kwetsbaar voor schadelijke code. Deze malware kan in de software worden uitgevoerd en problemen op uw apparaat veroorzaken.

Deze kwetsbaarheid in WebKit werd wijdverbreid op internet, dus het was absoluut noodzakelijk dat Apple het probleem oploste. Nu gebeurde dit in iOS 15.7.5, maar je moet de update downloaden.

READ  Vervolg werkzaamheden aan de Rotterdamseweg tijdens de herfstvakantie

Nieuwe iPhone nodig? Bekijk hier de scherpste tarieven

Het is natuurlijk goed dat Apple nog jaren updates zoals iOS 15.7.5 voor oudere iPhones blijft uitbrengen. Heb je nog een iPhone 6s, iPhone 7 of iPhone SE 2016? Of een ouder toestel? Dan is je telefoon binnenkort aan vervanging toe. De iPhone 14 of iPhone 13 is een goede upgrade, want daarna kun je weer een paar jaar vooruit!

Lees ook: Onderzoek gedaan: dit is het beste moment om een ​​nieuwe iPhone te kopen

Bekijk de beste iPhone 14 Pro of iPhone 13 prijzen in onze prijsvergelijking. Nieuwe telefoons zijn vaak duur, maar met onze prijsvergelijking weet je zeker dat je de beste deal krijgt!

Vergelijk Apple iPhone 14 Pro prijzen

Vergelijk Apple iPhone 13 prijzen

Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste Apple nieuws? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Download daarnaast een bestand gratis iphone-app En houd onze website in de gaten. Dan mis je nooit meer nieuws van Apple!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *