Bumble’s nieuwe Night In-functie is een poging om het ijs te breken op virtuele dates

De dating-app Bumble heeft Night In aangekondigd, een nieuwe functie waarmee je games kunt spelen op een virtuele date. De functie is beschikbaar voor gebruikers in de Verenigde Staten en Canada, en de game die bij de lancering beschikbaar is, is een reeks algemene vragen die je samen kunt beantwoorden. Bumble zegt echter dat het van plan is om in de “nabije toekomst” meer virtuele games en ervaringen aan te bieden.

Night In is een uitbreiding van de huidige videodatafunctie van Bumble, namelijk Het werd gelanceerd in 2019​ Deze functie heeft een duidelijke toename van de vraag gezien als gevolg van de epidemie; Bumble zegt dat de functies voor spraak- en videogesprekken voor 70 procent werden gebruikt nadat de pandemie begon. Hopelijk is het spelen van een game een leuke ijsbreker en helpt het sommige te verzachten Meer gênante elementen voor standaarddatums, Zelfs als ze nooit de intimiteit hebben geëvenaard om met een andere persoon in dezelfde kamer te zijn.

Bumble’s Night kan worden georganiseerd met behulp van het pictogram in het chatbericht. De standaarddatum kan elke dag van de week worden ingesteld tussen 18.00 uur en middernacht. Eenmaal gepland, worden herinneringen en notificaties vóór de datum naar beide deelnemers gestuurd via de app.

De videochatfuncties van Bumble waren er al vóór de pandemie, maar andere dating-apps zijn net als Tondel En de gedetailleerd We hebben ons het afgelopen jaar moeten haasten om bij te praten. Hoewel de introductie van deze kenmerken ongetwijfeld is beïnvloed door de epidemie, lijkt het erop dat ze verder leven dan dit huidige tijdperk van sociale afstandelijkheid. In een recente peiling zei Bumble dat bijna de helft van de respondenten in de Verenigde Staten zei dat ze liever een eerste date virtueel dan persoonlijk zouden hebben.

READ  Chrome brengt live ondertitelingsfunctie naar elke audiobron op internet
Written By
More from Lesley Curry

Nintendo blokkeert Switch-games van extreme eShop-kortingen

Terwijl de Nintendo Switch is een geweldig systeem, een van de grootste...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *