Bundesliga-spelers stemmen op Messi als ’s werelds beste speler, Klopp als beste manager

Messi voted as world

Messi na het scoren van het doelReuters

Barcelona-talisman Lionel Messi is de beste speler ter wereld voor Juventus-aanvaller Cristiano Ronaldo, volgens spelers uit de Bundesliga, die onlangs hebben gestemd voor een aantal prijzen met betrekking tot Duits en wereldvoetbal.

Messi verkozen tot beste speler ter wereld

Messi behaalde 54,8 procent van de stemmen in de categorie beste spelers ter wereld, gevolgd door Ronaldo, Robert Lewandowski (Bayern München), Virgil Van Dijk (Liverpool) en Kylian Mbappe (Paris Saint Germain).

Voormalig Borussia Dortmund-manager Jurgen Klopp werd verkozen tot de beste manager ter wereld met 74,8 procent stemmen voor Pep Guardiola (Manchester City), Hans Flick (Bayern München), Julian Nagelsmann (RB Liepzig), Diego Simeone (Atletico Madrid) en Zinedine Zidane (Real Madrid).

De Premier League werd door de voetballers in de Duitse hoogste klasse verkozen tot de beste voetbalcompetitie ter wereld, met een gigantische 74,4 procent voorsprong op de Bundesliga en LaLiga.

Lionel Messi

Lionel Messi.Twitter

De grootste teleurstelling van het jaar was volgens spelers van de Bundesliga Mario Gotze, die onlangs afscheid nam van Dortmund.

Gotze keerde in 2016 terug naar Dortmund na een periode van drie jaar bij Bayern München, maar hij wist zich niet te vestigen in Signal Iduna Park, aangezien de winnaar van het WK dit seizoen slechts vijf wedstrijden startte.

De carrière van Gotze lijkt op een kruispunt te staan ​​nadat hij enkele jaren geleden werd aangeprezen als een van de beste ter wereld. Hij had de wereld aan zijn voeten nadat hij in 2014 de winnaar van de Wereldbekerfinale tegen Argentinië had gescoord, maar heeft sindsdien niet meer aan de verwachtingen voldaan.

READ  De Baldur's Gate 3-streamer legt de zwaarste bazen van de game individueel vast in één toernooi

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *