Suresh Raina noemt Rishabh Pant een ’topman’, wil dat hij is wie hij is

Suresh Raina

Suresh Raina was een belangrijk lid van de CSK-campagne in het lopende seizoen.IANS

Veteraan India-batsman Suresh Raina noemde maandag Rishabh Pant als een ’topman’ en zei dat hij wil dat de jonge wicketkeeper-batsman zijn natuurlijke spel speelt.

Raina en Pant waren samen aan het oefenen terwijl de sportpresentator Rupha Ramani de twee linkshandigen inhaalde in een live Instagram-video van het handvat van Chennai Super Kings.

Raina op Rishabh Pant

Terwijl Raina een CSK-veteraan is, speelt Pant voor Delhi Capitals in de Indian Premier League, waarvan de 13e editie momenteel wordt uitgesteld vanwege de Coronavirus-pandemie.

Raina en Pant trainen al meer dan een week op de trainingsfaciliteit van de eerste.

“Hij (Pant) is een topman. Ik wil dat hij is wie hij is. Ik wil gewoon dat hij de beste batsman is voor zijn kaliber,” vertelde Raina aan Rupha op CSK’s handvat.

Pant, van zijn kant, zei dat training met de ODI World Cup-winnaar van 2011 hem heeft geholpen.

Rishabh Pant

Rishabh Pant.Twitter

“Het is goed om nu te beginnen met oefenen. Ik probeer elke dag beter te worden, gebruik de tijd nu. Het werd 5-6 maanden verspild. Laten we hopen dat we snel cricket gaan spelen en dat we het goed zullen doen voor het land,” Zei Pant.

‘Na een tijdje was het een beetje moeilijk, want thuis blijven maakt je lui. Je moet doen wat je doet. Ik ben begonnen met oefenen. Vroeg of laat moet je het doen.

“Het was een goede ervaring, want met hem (Raina) kun je veel dingen leren. Hij is een linkshandige batsman. Je hebt die broederschap. Hij leert me veel dingen, zowel op als naast het veld. We veel dingen bespreken en het helpt me, “voegde hij eraan toe.

Gevraagd naar zijn gesprekken met de voormalige Indiase schipper MS Dhoni, zei Pant: “Met Mahi bhai waren de interacties altijd klein maar zeer intens. We houden het zo. Lange discussies geven me geen goed gevoel. We bespreken kleine, kleine dingen Ik pak het en ga verder met andere dingen. “

READ  De volgende generatie 'GTA 5' bevat een functie die alle oude games zouden moeten hebben
Written By
More from Max Mcgee
Tot de gratis games van Epic van volgende week behoort Elite Dangerous
Als je nog niet in een van de grootste moet springen ruimte...
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *