Bungelende kabel gooit autobestuurder in nietsvermoedende vrouw; Pas op voor Bengaluru-voetgangers

In Bengaluru vond op 16 juli een vreemd incident plaats bij de TC Palya Junction. Op de camerabeelden werd een autobestuurder gevangen genomen die naar een vrouw vloog en met haar tegen de grond botste. De camerabeelden zijn sindsdien viraal gegaan.

Vrouw aangereden door autobestuurder in Bengaluru

YouTube

De autobestuurder werd gesleept door een kabel die hij uit zijn voertuig probeerde te halen toen een motorfiets eroverheen reed, waardoor het snel vrijkwam. De video toont de draadbedreiging waarmee Bengaluru dagelijks wordt geconfronteerd.

Vrouw lijdt na het ongeval 52 hechtingen

Een vrouw genaamd Sunita K was op weg naar haar hotel Annapoorneshwari op de TC Palya Junction, Bengaluru toen ze een zware botsing kreeg toen een autorickshaw-chauffeur op hoge snelheid op haar af kwam vliegen. Sunita K vertelde Bangalore Mirror: ‘Het volgende dat ik zie, is een autobestuurder die als Anjaneya op me afkomt.’

De 42-jarige Sunita viel zwaar, ze bloedde toen ze met spoed naar een ziekenhuis werd gebracht waar ze 52 hechtingen kreeg. Haar man, Krishnamurthy, een gezondheidsfunctionaris, werkte gelukkig in de buurt en kon haar met spoed naar een ziekenhuis brengen.

Ze kregen pas toegang tot de camerabeelden nadat de lockdown was beëindigd. De video van de CCTV-beelden is sindsdien viraal gegaan op sociale media als bewijs van de stand van zaken in Bengaluru.

De bungelende draadbedreiging

In de virale video op Twitter werd de nietsvermoedende autorickshaw-chauffeur de lucht in geslingerd toen hij probeerde zijn voertuig los te maken dat aan de draad had gesleept. Terwijl hij probeerde de draad los te maken, was er snel een motorfiets overheen gereden, waardoor de draad terugkaatste en de kracht ervan stuurde de autobestuurder ermee.

De hangende bovengrondse kabels van Bengaluru zijn geen nieuwe waarneming, er zijn veel van dergelijke kabels en draden die doorhangen, verstrikt raken en de skyline bedekken zover het oog reikt. De autoriteiten hebben weinig gedaan om dit probleem op te lossen. Dit is een hardnekkig probleem voor voetgangers.

Deze glasvezelkabels zorgen al langer voor problemen bij de burger. Voormalig plaatsvervangend CM Dr. G Parameshwara vertelde eerder deze maand hoe initiatieven werken om de stad te ontdoen van deze lastige kabels.

G Parameshwara tweet

Twitter

De BBMP vorig jaar in november kraakte de illegale bovenleiding en hield gesprekken met OFC-bedrijven. Maar burgers willen nu meer actie ondernemen om dergelijke incidenten in de toekomst te voorkomen.

READ  Samurai Shodown Restore netcode-update uitgesteld

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *