Nike heeft het net gedaan. Can’t Stop Sport And Can’t Stop This Viral Ad

NDTV News

Nike-advertentie: ‘You Can’t Stop Us’ is de nieuwste Nike-advertentie die golven op internet creëert.

Nike lijkt zichzelf te hebben overtroffen met zijn nieuwste advertentie, zelfs voor een merk dat bekend staat om zijn uitzonderlijke commercials. Voor zijn nieuwste ‘You Can’t Stop Us’-advertentie heeft Nike’s creatieve bureau Wieden + Kennedy Portland oude video’s samengevoegd op een manier die wordt geprezen als een wonder van bewerking op sociale media.

De advertentie ‘You Can’t Stop Us’ gebruikt archiefbeelden om een ​​boodschap over te brengen over de verenigende kracht van sport in een tijd waarin de coronaviruspandemie verschillende sportevenementen heeft geannuleerd of uitgesteld. De video van 1 minuut en 30 seconden bevat onder meer Lebron James, Cristiano Ronaldo, Serena Williams, Colin Kaepernick en, voor een fractie van een seconde, het Indiase cricketteam voor vrouwen.

Een regel uit de enorm virale advertentie vat de hoopvolle boodschap mooi samen: “Hoe erg het ook wordt, we zullen altijd sterker terugkomen.”

Met een voice-over van de Amerikaanse voetballer Megan Rapinoe, bevat de krachtige advertentie 36 atletenparen met een gesplitst scherm. Het team van Nike heeft naar verluidt 4.000 stukjes beeldmateriaal doorgekamd om de verbazingwekkende montage te creëren die veel lof heeft gekregen op sociale media en meer dan 13 miljoen views heeft verzameld in minder dan een dag alleen op Twitter.

“Omdat we als atleten * nooit alleen zijn. Sport verenigt ons. Sterkt ons. Houdt ons vooruit. Wat er ook gebeurt, we zullen altijd samen sterker terugkomen”, schreef het kleding- en schoenenbedrijf terwijl het de advertentie op YouTube publiceerde. ‘Je kunt sport niet stoppen. Omdat je ons niet kunt stoppen.’

READ  Hier zijn de eerste details van de Mario + Rabbids Sparks Of Hope's Season Pass

Bekijk de Nike-advertentie hieronder:

De advertentie is meer dan 13,4 miljoen keer bekeken op Twitter en nog eens 7,3 miljoen keer bekeken YouTube. Bekijk enkele van de opmerkingen die het heeft verzameld:

Wat vind je van deze advertentie? Laat het ons weten via het opmerkingengedeelte.

Klik voor meer trending nieuws

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *