Bungie zegt dat het “het doel heeft gemist” met enkele aspecten van de Lightfall-uitbreiding van Destiny 2

Bungie zegt dat het “het doel heeft gemist” met enkele aspecten van de Lightfall-uitbreiding van Destiny 2

Destiny 2 heeft misschien gezien dat zijn nieuwste uitbreiding, Lightfall, “de meest gelijktijdige spelers in jaren” heeft binnengehaald, maar ontwikkelaar Bungie heeft publiekelijk toegegeven dat het “in sommige opzichten het doel heeft gemist”. [its] Doelen”.

eerlijk gezegd Update op de officiële websitezei de studio dat terwijl het de uitbreiding was ontgroeid [Bungie’s] Selling Outlook “,” Het is duidelijk dat de eerste ervaring die we op de eerste dag gaven, niet de volledige duidelijkheid bood die we oorspronkelijk hadden gepland toen we begonnen met het creëren van Lightfall.

Destiny 2: Lightfall – Lanceringstrailer

“We hebben de feedback van de community over de game sinds de lancering grondig bekeken en hebben de komende weken gewerkt aan het aanpakken van verschillende gebieden, terwijl we verder gaan met content voor onze komende seizoenen”, aldus game director Joe Blackburn. “Laten we ingaan op de dingen die we aan het bouwen en verbeteren zijn als reactie op uw input over Lightfall tot nu toe.”

De post beschreef vervolgens de veranderingen die het team van plan is aan te brengen in de ranglijst, lof en moeilijkheidsaanpassingen, inclusief de erkenning dat “de grootste reeks problemen die de Destiny-franchise heeft gezien sinds The Taken King” “onbedoeld gedrag” veroorzaakte in sommige gebieden van het spel. .

“De ‘Legendary Campaign’-modifiers zien er bijvoorbeeld geweldig uit in ‘Single Campaign’-missies voor drie spelers, maar worden beklemmend in een op rituelen gerichte activiteit voor drie spelers, zoals Avalon’, legt de update uit. Zelfs Nightfalls, dat minder agressieve vijandelijke HP-tuning heeft dan de Legendary Campaign, kan overweldigend aanvoelen als je het te vaak achter elkaar uitvoert.

Exotische pantserdrops zullen ook genereuzer zijn als je het Lost Sectors- en Vex Strike Force-evenement met een hogere moeilijkheidsgraad speelt in de Vex Incursion, die nu een nieuw stuk exotisch pantser dropt als je er nog een hebt om te verzamelen; Als je dat niet doet, zal het een willekeurige oneven worp laten vallen.

Wat betreft wat daarna komt? Er komen “verschillende updates” aan in seizoen 21, waaronder het upgraden van meer dan 15 slecht presterende Exoic-pantsers en het aanbrengen van balansveranderingen in andere. Er is ook wat “opwindend nieuws” voor spelers die “graag hun kansen in raids en exotische kerkers verbeteren door middel van overwinningen”.

“Lightfall is niet de beste uitbreiding van Destiny 2”, zei medewerker Kalie in zijn artikel. Ondanks al zijn gebreken, trok de Lightfall-uitbreiding van Destiny 2 me uit de game-burn-out van de service. “Ik weet niet wat zijn verhaalproblemen veroorzaakt, en ik weet niet wat mensen zo hard verbrandt in Destiny 2.

Maar vanaf nu ben ik bereid om Bungie op hun woord te geloven dat de uitbreiding bedoeld was als opstap naar een jaar vol leuke seizoensverhalen in de aanloop naar The Final Shape. – en als er niets anders is. , Omgaan met raketten met de nieuwe enterhaak is zo leuk. Misschien is dat wat ik eerder miste. ”

READ  Horror Devs Surprise World met exclusieve Bright Game Pass

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *