‘Dagelijks op de hoogte met een nieuwsapp uit British Columbia’

‘Dagelijks op de hoogte met een nieuwsapp uit British Columbia’

algemeen

Het is online! Sinds deze week is de geheel nieuwe, gestroomlijnde nieuws-app van Brabants Centrum voor iedereen gratis te downloaden op Google Play Store en de App Store van Apple.

Leden die al kunnen inloggen op de website kunnen hetzelfde e-mailadres en wachtwoord gebruiken voor de app. “We zijn heel enthousiast en enthousiast dat we onze lezers digitaal beter kunnen bedienen”, zegt directeur Henk van der Zee. Alle berichten van Brabants Centrum zijn deze maand ook gratis te lezen op het online nieuwsplatform. “We willen iedereen kennis laten maken met de app”, legt Van der Zee uit. “Na de eerste maand is een groot deel van onze artikelen nog voor iedereen beschikbaar. Tot die tijd is de app dus ideaal om te kijken wat er speelt in Boxtel, Liempde, Lennisheuvel, Esch en Gemonde.”

eenvoudiger

De recent uitgebrachte app is de opvolger van Ons BC. Die is uit de lucht gehaald omdat er een aantal verbeteringen doorgevoerd moesten worden, zoals de mogelijkheid om goed in te loggen. Inmiddels hebben we het dagelijkse nieuws met een e-mailnieuwsbrief naar onze lezers gebracht. Zo werden leden verwezen naar actuele berichten op de site. We hebben vorige week al een link verstuurd; Leden die de digitale nieuwsbrief ontvingen, konden de app al downloaden. Onder meer het inloggen verloopt nu soepel, legt Van der Zee uit. “Bovendien hebben we dankzij Pubble, het softwarebedrijf dat ook ons ​​lay-outsysteem voor de krant levert, en app-bouwer Pinch, een eenvoudiger ontwerp.”

dringend

Adjunct-hoofdredacteur Pål Jansen: “Het is altijd al een wens geweest dat we onze lezers lokaal kunnen bedienen met een nieuws-app. Fijn dat we meer digitale mogelijkheden hebben voor onze lezers. Als er bijvoorbeeld iets dringends gebeurt, kunnen we straks stuur een pushbericht zodat Lezers direct op de hoogte zijn. Daarnaast bevat het dezelfde functionaliteit als op onze website www.brabantscentrum.nl”.

READ  UFC-ster Khabib presenteert gevecht met Jake Paul! 'de deur is open'

Hij vervolgt: ,,De komende weken kiezen we ervoor om alles gratis te publiceren. Na dit deel ben je vrij om te lezen. Maar een selectie van nieuws zal ook weer exclusief voor leden zijn. Dit zijn de producten waarvoor we meer pershandwerk doen en dus meer tijd in investeren. Nieuws maken kost geld, dus het blijft belangrijk om betalende leden te steunen.”

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *