Burberry en Minecraft geven 50 Nova-thema Square Series S Xbox Ones weg

Minecraft en het iconische trenchcoatmerk Burberry werken samen om een ​​speciale editie te lanceren… Xbox Series S gebaseerd op het Minecraft-thema. Er worden slechts 50 exemplaren van deze speciale editie geproduceerd voor gratis distributie in het Verenigd Koninkrijk en Canada.


Belangrijkste fragmenten

  • Maine ambacht Burberry kondigde een donatie van $ 50 aan xbox s Speciale editie-eenheden voor het Verenigd Koninkrijk en Canada (exclusief Quebec).
  • De weggeefactie maakt deel uit van een grotere samenwerkingsovereenkomst waarbij DLC voor Minecraft al is uitgebracht.
  • De Xbox-eenheden krijgen een Nova Check-thema met een gesplitst ontwerp dat lijkt op Minecraft.
  • Geschenken vervallen op 21 november.

De eenheden zullen worden gemodelleerd naar het meest iconische ontwerp van Burberry, Check Nova, met een stippenprint vergelijkbaar met Minecraft. Om deel te nemen aan de weggeefactie, moeten spelers vóór 21 november inloggen op de Burberry-website. Spelers krijgen ook exclusieve in-game items met Burberry-thema.

Nova Check-thema Xbox Series S.

Dit komt nadat Burberry een uitgebreide samenwerkingsovereenkomst met Minecraft aankondigde. De deal maakt deel uit van Burberry’s nieuwste uitbreiding in de gaming-ruimte onder Burberry: Freedom to Go Beyond, die de introductie van een nieuwe DLC met dezelfde naam in Minecraft heeft gezien.

De DLC bevatte outfits in Burberry-stijl voor de Minecraft-personages. Van sjaals, T-shirts en hoeden tot broeken, T-shirts en jassen, het had allerlei soorten kleding gemaakt door het Britse luxemerk. Maar dat was niet alles, ze introduceerden een nieuwe alternatieve realiteit, genaamd Nexus.

Minecraft-outfit en Burberry-kleding naast elkaar

Tijdens hun avontuur in de Nexus moest de speler een barbaars personage tegenkomen, ruiter ridderdoolhof genoemd Thomas Burberry-monogramDieren in Burberry-stijl.

Minecraft’s beschrijving van de DLC luidt als volgt:

READ  De identiteit van Noobmaster69 is onthuld in de nieuwe trailer voor The Falcon en The Winter Soldier Xbox

nieuwe gratis DLC, Burberry: De vrijheid om alles uit de kast te halen, weerspiegelt de waardering van Burberry en Minecraft voor de wonderen van de natuur. Als speler waag je je in een alternatieve realiteitsversie van Londen die wordt overgenomen door een kwaadaardige entiteit genaamd de Nexus.

Eens bloeiend met bladeren en schattige dieren, heeft dit land zijn kleuren en leven uitgeput. De bewoners hebben zich verspreid over de vier rijken: lucht, water, vuur en aarde, en jouw zoektocht is om de geest van het wild te heroveren door naar elk rijk te reizen, de bewaker van de natuur nieuw leven in te blazen en de dieren die daar vastzitten te bevrijden.

Burberry, opgericht in 1856, is een Engels luxe merk dat wereldwijd bekend staat om zijn “confectiekleding”. Haar leren jassen zijn haar populairste product. Ze verkoopt ook cosmetica en geuren via Coty en haar brillen zijn in licentie gegeven voor verkoop via Luxottica.

Geschiktheidsvereisten voor de weggeefactie omvatten geen aankoopgeschiedenis voor een van de merken. De prijstrekking eindigt om 10.00 uur GMT. Inwoners van de Canadese provincie Quebec zijn uitgesloten van de loting.

wat denk je? Of dit een eenmalige Burberry-samenwerking is, of plant het merk in de toekomst meer samenwerkingen? Bespreek in de commentaarsectie hieronder.

Was het artikel nuttig?!

Bedankt! Deel uw feedback met ons. ⚡

Hoe kunnen we dit bericht verbeteren? Help ons alsjeblieft. ✍