CA-examens van mei 2020 geannuleerd; studenten worden opgenomen in de cyclus van november, kondigt ICAI aan

CA-examens van mei 2020 geannuleerd; studenten worden opgenomen in de cyclus van november, kondigt ICAI aan

Afbeelding voor vertegenwoordigingCreative Commons

Het Institute of Chartered Accountants of India heeft opnieuw aangekondigd dat de CA-examens die in juli worden afgenomen, zijn geannuleerd. Studenten die de examens in de cyclus van mei 2020 gingen schrijven, worden nu ondergebracht in de novembercyclus van dit jaar.

Het nieuws komt in het licht van de hoge opkomst van zaken in India na Unlock 1.0. De onzekerheid heeft het Instituut ertoe aangezet om de examens af te gelasten nadat het de kandidaat-opt-out eerder de mogelijkheid heeft geboden om af te zien, en laat de discretie over om het examen met hen te schrijven.

ICAI annuleert CA-examens

Op 15 juni 2020 had de ICAI een bericht uitgegeven waarin studenten die de examens van mei / juli 2020 aflegden, gebruik konden maken van de opt-outoptie die de ICAI in haar aankondiging op 3 juli zei: “De studenten zijn zich ervan bewust dat de videobericht van 15 juni 2020, het Instituut had, na rekening te hebben gehouden met de academische belangen en gezondheidsgaranties van studenten die voornemens waren in mei 2020 examens te verschijnen, hen in staat gesteld hun verschijningscentrum in mei / juli 2020 te veranderen en / of, uit vrije wil, te beslissen “Opt-Out” van de mei / juli 2020-examens met overdracht van alle voordelen, inclusief de betaalde vergoeding en vrijstellingen. “

icai registeraccountants Chartered Accountants Wereldwijd singapore india new delhi CA

IANS

Het voegde eraan toe: “Met Unlock1 werd verwacht dat de ernst van COVID 19 Pandemic vanaf eind juni 2020 zou afnemen, maar het is eerder ernstiger geworden en daarom is een herziening volgens aankondiging van 15 juni 2020 noodzakelijk geworden.” Na de evaluatie had het ministerie van Binnenlandse Zaken in het licht van de pandemie de sluiting van scholen en instellingen bekendgemaakt. Ergo, veel instellingen kunnen hun lokalen niet lenen voor de geplande examens.

READ  Pokémon Unite Halloween bevat skins voor hebzucht en feestdagen

De ICAI heeft daarom aangekondigd: “Bij een evaluatie van bovenstaande ontwikkelingen en om de belangstelling van haar studenten en hun welzijn te verzekeren, heeft het Instituut besloten de examens van mei 2020 te annuleren en de poging van mei 2020 samen te voegen met examens van november 2020, met een verschuldigde overdracht van alle voordelen die reeds beschikbaar zijn voor studenten, inclusief de betaalde vergoeding en vrijstellingen. ”

ICAI-aankondiging op 3 juli 2020

Twitter

De aankondiging was een allegaartje voor studenten, van wie sommigen het gevoel hebben dat ze een kans zijn ontnomen en uiten hun schok over de kwestie na maanden te hebben voorbereid op de zeer competitieve examens. Bij de eerdere aankondiging had het Instituut aangekondigd dat zelfs als één student ervoor zou kiezen het examen te schrijven, het examen zou worden afgenomen.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *