Bliksem in Bihar laat 15 doden achter

Lightning in Bihar

IANS-foto’s

Nog eens vijftien mensen kwamen om het leven door de bliksem tijdens zware regen en onweersbuien in zeven districten van Bihar in de afgelopen 24 uur.

Volgens de informatie van de districten zijn in de staat de afgelopen 24 uur 15 personen door de bliksem gedood. Hiervan stierven zes personen in Vaishali, twee in Lakhisarai, drie in Samastipur en één elk in de districten Gaya, Banka, Nalanda en Jamui.

CM Nitish Kumar gaat in beroep

De meteorologische afdeling heeft een waarschuwing afgegeven voor onweersbuien in meer dan een dozijn districten, waaronder Patna, Bhojpur, Vaishali en Nalanda in de staat.

Minister-president Nitish Kumar heeft er bij de mensen op aangedrongen waakzaam te zijn en de richtlijnen van de afdeling rampenbestrijding op te volgen voor bescherming tegen bliksem bij slecht weer. Hij stelde voor dat mensen thuis blijven en veilig zijn.

nitish kumar

Twitter / ANI

Donderdag stierven 26 personen door blikseminslag in verschillende districten in Bihar. Deze omvatten zes in Patna, vier in het oosten van Champaran, zeven in Samastipur, drie in Katihar, twee elk in Shivhar en Madhepura en één elk in de districten Purnia en West Champaran.

Afgelopen dinsdag stierven 11 personen door blikseminslag in verschillende districten van Bihar, terwijl op 26 juni 96 personen omkwamen toen blikseminslag verschillende delen van de staat trof.

READ  'Jats hebben geen hersens, kunnen Bengalen niet evenaren', zegt de premier van Tripura

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *