Californische kiezers in staat stellen om thuis stembiljetten te downloaden om de verkiezingen verantwoordelijk te houden, wat veiligheidsproblemen oproept

(Center Square) – Het kantoor van de staatssecretaris van Californië heeft stembiljetten beschikbaar gesteld voor de verkiezing van gouverneur Gavin Newsom die moet worden afgezet. Ook de staatswetgever geslaagd Een procedure voor het verzenden van stembiljetten naar elke geregistreerde kiezer, al dan niet gevraagd.

De methoden die door de staat worden gebruikt, dragen bij aan de bezorgdheid die al is geuit door een groep die bezorgdheid heeft geuit over mogelijke kiezersfraude tijdens de algemene verkiezingen van 2020.

Het downloaden van stembiljetten vanuit huis wordt mogelijk gemaakt dankzij de technologie die is gebruikt tijdens de verkiezingen van 2020, Kabinet en Minister van Buitenlandse Zaken het verslag.

Het systeem omvat twee opties, één over de gehele staat en één voor Los Angeles County. Het systeem voor de gehele staat heet Remotely Accessible Mail Voting (RAVBM), waarmee kiezers online stembiljetten kunnen invullen, zelf afdrukken en op de post doen of naar het stembureau brengen.

Volgens het kantoor van de staatssecretaris waren er in november 2020 “vier goedgekeurde RAVBM-systemen” om te stemmen: “Five Cedars Group Alternate Format Ballot v5.2.1, Democracy Live Secure Select 1.2.2, Dominion Voting Systems Dominion ImageCast Remote 5.10A, en County Voting Solution Los Angeles op een interactief steekproefonderzoek van alle 2,5-inch personen.

Hoewel de RAVBM is gemaakt voor gebruik door kiezers met een handicap, kan “elke kiezer” het gebruik ervan in 2020 aanvragen.

Met de optie van Los Angeles County, het Interactive Ballot Form (ISB), kunnen kiezers een online stemformulier invullen, waardoor een “stemkaart” ontstaat. De kaart kan worden uitgeprint of kiezers kunnen een QR-code downloaden en vervolgens stemmen met behulp van een “Voting Marker” op de website van het stembureau.

READ  Apps van de week: The Walking Dead en Time Travel met Google Earth | direct

Los Angeles County heeft een opleiding genoten Videos Leg uit hoe RAVBM en ISB worden gebruikt. Hij stuurde kiezers ook voorbeeldstemmingen waarin stond dat het ISB-systeem was ontworpen om het stemmen te vereenvoudigen vanwege het “grote aantal kandidaten”. [43, other than the governor himself] Verschijnen op het stembiljet bij de vertrouwensverkiezingen.

Het Election Integrity Project of California (EIPCa), een non-profit, onpartijdige organisatie die ervoor pleit dat elke in aanmerking komende burger in Californië gaat stemmen, kocht VoteCal kiezersregistratie en stemgegevens en uitte na hun controle bezorgdheid over het kiesstelsel in Californië, Californië. de groep gepubliceerd Er is een lijst met twijfelachtige stembiljetten gestuurd naar overleden Californië en degenen die niet meer in Californië wonen tijdens de algemene verkiezingen van 2020. Ik heb ook vernomen dat 13 provincies in Californië meer geregistreerde kiezers hebben dan in aanmerking komende burgers.

De groep stuurde vorig jaar een brief naar het kantoor van de minister van Buitenlandse Zaken waarin ze haar bezorgdheid uitte over het aantal geregistreerde kiezers in vergelijking met degenen die hebben gestemd bij de verkiezingen van 2020. Het ontdekte dat Californië 1,8 miljoen geregistreerde kiezers heeft. Bij de laatste verkiezingen werden bijna 124 duizend stemmen geteld bij de algemene verkiezingen. Californië voor 2020 vergeleken met kiezers die zijn geregistreerd als verkiezingsstem.

Volgens de EIPCa-beoordeling heeft Los Angeles County 206.728 registranten die sinds november 2008 niet hebben gestemd of hun registraties hebben bijgewerkt en worden vermeld als “actieve” kiezers die stembiljetten per post kunnen ontvangen.

EIPCa zegt dat het zorgvuldige en voorzichtige methoden gebruikt en dat de resultaten waarschijnlijk het electorale probleem van de staat verminderen.

READ  Maker 'App Store voor jailbreakers' daagt Apple voor de rechter
More from Madison Garrett

Top 4 iPhone-apps en -games van de week (#35 – 2021)

Elke week laten we je de vier beste apps en games zien...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *