First-Person Shooter Nerf: Legends wordt in oktober gelanceerd

GameMill Entertainment en Hasbro hebben onthuld dat de first-person shooter-game, gebaseerd op de populaire Nerf-geweerspellijn, dit najaar op consoles zal verschijnen.

Nerf: Legends is een sciencefiction-schietspel dat zowel singleplayer- als multiplayer-modi bevat. Je zult kwaadaardige bots tegenkomen in de campagne, terwijl de PvP-multiplayer maximaal acht spelers ondersteunt tussen free-to-all of 4v4-teamwedstrijden. Cross-play is ook ingeschakeld tussen alle ondersteunde platforms.

Er zijn zoveel verschillende wapens om uit te rusten, er zijn 15 originele Nerf Blasters in het spel gebracht uit de Mega-, Ultra- en Elite-collecties van de gamelijn. Ze omvatten explosieven zoals The Judge, Elite 2.0 Shockwave en Mega Centurion. Bovendien kunnen zowel het personage van de speler als de luidspreker worden aangepast.

Er zijn verschillende soorten power-ups om ook variatie aan de gameplay toe te voegen. Schoten van kanonnen kunnen worden vergroot met magnetische trekpijltjes, duwpijltjes, zoekpijltjes en langzame pijltjes. Zoals je kunt zien aan de hand van pijlen in plaats van kogels, is Nerf: Legends een gezinsvriendelijk alternatief voor andere multiplayer-schietgames zoals Battlefield of Call of Duty.

Nerf: Legends komt in oktober uit voor PlayStation 4, PlayStation 5, Nintendo Switch, Xbox One en Xbox Series X | S.

GameSpot kan een commissie verdienen uit winkelaanbiedingen.

READ  Pok√©mon Go Player viert zijn sportschoolcontract van 1332 dagen en verliest het onmiddellijk wegens vals spelen
Written By
More from Aubrey Mason

Hoogste aantal nieuwe Covid-19-gevallen gemeld aan de WHO in de afgelopen 24 uur

Deze illustratie, gemaakt bij de Centers for Disease Control and Prevention (CDC),...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *