Californische kiezers in staat stellen om thuis stembiljetten te downloaden om een ​​verkiezing af te zetten, wat veiligheidszorgen oproept | Californië

(The Center Square) — Het kantoor van de Californische minister van Buitenlandse Zaken heeft het mogelijk gemaakt om vanuit huis stembiljetten te downloaden om te kiezen voor afzetting van gouverneur Gavin Newsom. Ook de staatswetgever geslaagd Een procedure voor het opsturen van stembiljetten naar elke geregistreerde kiezer, ongeacht of hij of zij daarom heeft verzocht.

De methoden die door de staat worden gebruikt, dragen bij aan de zorgen die al zijn geuit door een groep die tijdens de algemene verkiezingen van 2020 problemen opriep van mogelijke kiezersfraude.

Het downloaden van stembiljetten van thuis uit wordt mogelijk gemaakt door technologie die wordt gebruikt tijdens de verkiezingen van 2020, Kabinet van de Staatssecretaris Rapporten.

Het systeem omvat twee opties, één voor de hele staat en één voor Los Angeles County. Het systeem voor de gehele staat heet Remotely Accessible Mail Voting (RAVBM), waarmee kiezers online stembiljetten kunnen invullen, ze zelf kunnen afdrukken en op de post kunnen doen of afleveren bij het stembureau.

Volgens het kantoor van de staatssecretaris waren er in november 2020 “vier goedgekeurde RAVBM-systemen” om te stemmen: “Five Cedars Group Alternate Format Ballot v5.2.1, Democracy Live Secure Select 1.2.2, Dominion Voting Systems Dominion ImageCast Remote 5.10A, en County Voting Solution Los Angeles op Interactive All Persons 2.5” Sample Polling.

Hoewel de RAVBM is gemaakt voor gebruik door kiezers met een handicap, kan “elke kiezer” het gebruik ervan in 2020 aanvragen.

Met de optie van Los Angeles County, het Interactive Ballot Form (ISB), kunnen kiezers een online stemformulier invullen, waardoor een “stempas” ontstaat. De kaart kan worden uitgeprint of kiezers kunnen een QR-code downloaden en vervolgens stemmen met behulp van een “polling-educatieapparaat” op de stembureausite.

READ  Sega brengt een nieuw spel uit met in de hoofdrol Hatsune Miku

Los Angeles County heeft educatieve Videos Leg uit hoe je RAVBM en ISB gebruikt. Hij stuurde kiezers ook een voorbeeldstemming waarin stond dat het ISB-systeem is ontworpen om het stemmen te vereenvoudigen vanwege het “grote aantal kandidaten”. [43, other than the governor himself] Verschijnen op het stembiljet bij de vertrouwensverkiezingen.

Het Election Integrity Project of California (EIPCa), een non-profit, onpartijdige organisatie die pleit voor het recht van elke in aanmerking komende burger om te stemmen in Californië, kocht VoteCal kiezersregistratie en stemgegevens en na hun controle waren er zorgen over het verkiezingssysteem van Californië. de groep gepubliceerd Een lijst met twijfelachtige stembiljetten die tijdens de algemene verkiezingen van 2020 zijn verzonden naar overleden Californiërs en degenen die niet langer in Californië wonen. Ik heb ook geleerd dat 13 provincies in Californië meer geregistreerde kiezers hebben dan in aanmerking komende burgers.

De groep stuurde vorig jaar een brief naar het kantoor van de minister van Buitenlandse Zaken en uitte haar bezorgdheid over het aantal geregistreerde kiezers in vergelijking met het aantal dat heeft gestemd bij de verkiezingen van 2020. Het ontdekte dat Californië 1,8 miljoen meer geregistreerde kiezers had dan in aanmerking komende burgers bij de laatste verkiezingen, en dat bijna 124.000 stemmen werden geteld bij de algemene verkiezingen. Californië voor 2020 vergeleken met kiezers die geregistreerd waren als stemmen bij een verkiezing.

Volgens de EIPCa-beoordeling heeft Los Angeles County 206.728 registranten die sinds november 2008 niet hebben gestemd of hun registraties hebben bijgewerkt en die worden vermeld als “actieve” kiezers die stembiljetten per post kunnen ontvangen.

READ  SpaceX Starlink behaalde een downloadsnelheid van 190 Mbps in een snelheidstest!

EIPCa zegt dat het zorgvuldige methoden gebruikt die voorzichtig zijn en dat de resultaten het verkiezingsprobleem van de staat waarschijnlijk onderschatten.

Written By
More from Eda Greene

Hoe de Outriders-demo te downloaden op pc, Xbox en PlayStation

Probeer je de nieuwe bèta van Outriders te downloaden, maar heb je...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *