Call of Duty: Black Ops Cold War Free Zombies Week

op maandag, Activision maakt zijn plannen bekend Om een ​​gratis preview van Plicht: Black Ops Cold WarAnders Zombie-modi. Vanaf donderdag 14 januari kunnen spelers een zelfstandige versie van koude OorlogLijst met zombies van Battle.net, Xbox Live en PlayStation Network. Spelers kunnen dan tot 21 januari gratis Zombies-modi spelen, wanneer ze moeten kopen Plicht: Black Ops Cold War Om de ondoden te blijven jagen.

Gratis toegang omvat meerdere soorten Zombies-spellen, afhankelijk van het platform. Alle Zombies-spelers kunnen de lanceringskaart van de game, Die Maschine, proberen, waarmee de eerste Call of Duty Zombies-kaart wordt uitgebreid van De wereld is in oorlog. Spelers kunnen ook Cranked testen, waarmee tijdelijk Zombies worden toegevoegd, waardoor spelers worden gedwongen om monsters op tijd te doden of het risico lopen ze te laten ontploffen.

De aanvalsmodus is ook beschikbaar tijdens de gratis toegangsperiode. Echter, Onslaught is momenteel exclusief voor PlayStation, Dus alleen PlayStation 4- en PlayStation 5-spelers kunnen dit verifiëren. Onslaught is een Zombies-modus voor twee spelers die spelers dwingt vijanden in een specifiek gebied van de kaart te doden voordat ze verder gaan.

Spelers met gratis toegang kunnen online spelen met vreemden of vrienden totdat hun toegang verloopt.

READ  Bungelende kabel gooit autobestuurder in nietsvermoedende vrouw; Pas op voor Bengaluru-voetgangers
More from Madison Garrett

Missouri vs.Oregon – Wedstrijdoverzicht – 2 december 2020

OMAHA, Neb. – – Missouri slaagde voor zijn vroege test tegen nr....
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *