De ban van Parler zorgt ervoor dat veel mensen per ongeluk een mysterieuze oude app downloaden

Social media-platform Alt-right Parler is tot het uiterste getrapt door Apple, Google en Amazon, En eigenlijk elk ander bedrijf dat er zaken mee kan doen, maar een blik op de beste app-grafieken in de Play Store kan je in de war brengen – als je het toch niet kunt spellen. Op de een of andere manier “Social Talking App” ParleenY vermenigvuldigde het getal 3 met Play Store.

Het is duidelijk dat een groot aantal mensen het verschil tussen deze twee toepassingen niet kan zien vanwege de vergelijkbare spelling en sociale oriëntatie. Hoewel de meeste van onze lezers op de hoogte zouden moeten zijn van Parler vanwege zijn invloed op recente gebeurtenissen (conservatieve extremisten hebben een niet-gecontroleerd social media-platform gebruikt om De opstand in de Amerikaanse hoofdstad Met als resultaat Vijf doden), Verbindt salon met “o” u eenvoudig met andere gebruikers om over een specifiek onderwerp te chatten.

Het platform werd aanvankelijk gelanceerd als Parlor.fm In 2011 Het zwierf het laatste decennium van zijn leven geruisloos rond, liet het achtervoegsel “.fm” vallen en had op dat moment in totaal zes miljoen gebruikers, aldus het bedrijf. De Play Store De lijst van de app dateert uit 2014 volgens AppBrain Het beweert slechts 1.000.000+ geïnstalleerd en het is voor het laatst bijgewerkt in juli 2020.

We hebben de app gelanceerd om het eens te proberen, en het is een echt afvalbrand, waarbij elk onderdeel op het moment van schrijven een waardering van 2,9 sterren kreeg. Kamerachtige thema’s worden gemarkeerd met grote, onaantrekkelijke pictogrammen, de app is gepleisterd in advertenties en het werkt niet erg betrouwbaar – ik zat een paar minuten te wachten om te bellen voordat ik het opgaf, wat waarschijnlijk het beste is.

READ  15 essentiële apps die elke K-Pop-fan zou moeten downloaden

Gisteravond piekte Parlor op # 2 in de Play Store en App Store als de beste gratis app-abonnementen. Op het moment van schrijven is het iets gedaald tot # 4 in de App Store en # 3 in de Play Store.

Hoewel dit niet de app is waarnaar de meeste mensen op zoek waren naar “Parler” in hun app stores, geven recente beoordelingen aan dat in ieder geval sommige mensen zich totaal niet bewust zijn van deze vermenging – zegen hun hart.

Parlor - een applicatie voor sociale gesprekken
Parlor - een applicatie voor sociale gesprekken
Written By
More from Eda Greene
Hoe de Halo Waypoint-app voor Android en iPhone te downloaden
Het was gemakkelijk te missen, maar oneindige uitstraling De onthulling van de...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More Stories